חכיתי לך....

חכיתי לך....../images/Emo99.gif

ישבתי במכנסים קצרים וחולצה דקה, כולי מבושמת יושת ומחכה לבואך... ואז הזימזום הישן נושן.. נשימה ארוכה לקחתי מלאה בחיוכיי זוהר ידעתי שזה אתה..ואיתך עלתה תשוקתי היחידה כמו מתוך חלום, סהרורית הפכתי... בלבלת אותי הסערת את חושיי רעבה לחוויות חדשות הייתי ופה בעולם הורטואלי אנו חופשים כציפורים, ואז החלה המערכה שלה חכיתי כל דקה נפתחה שיחה נעימה.. שגלשה לתשוקה בוערת ותמימה
עטפת אותי במילותיך... כל גופי החל לרעוד רציתי שתבעל אותי שתלקק את גופי בתאווה רציתי את לשונך שתחדור לתוך פי כולי תשוקה... כולי רטובה.. כולי מוכנה לחרבך!

פנטזיה לילית שלי ושלך..../images/Emo29.gif../images/Emo25.gif

פגישתינו נולדה בחושך בלילה יפה וסגרירי בחדרנו היה אפל רקע נירות ריחניים ריחות של ים ופריחה ברקע מנגינת פעמונים... כוכבים בהרים גבוהים ניצנו ברקיע עטפת אותי בחיבוק חם ואוהב אין דבר זולתינו בחדר ושנינו חבוקים חווים את אשלית הלבד רק אני ואתה רוצה שתסחרר את ראשי עד כלות הנשימה.. הערגה תצרוב את התאים איתך החושים יתלכדו בחושך איתך באותו רגע נפלא לא אזדקק למילים איתך יעלו כל המחשבות האסורות שאותן אני דוחסת פנימה.... ותשוקות דחוקות בעונג קסום. אני רוצה את השפע הזה בתוכי נהפוך לגוף אחד... ולא יהיה בינינו כלום רק רעד וגניחות וזיעה צריכה לחוש את חום הגוף הלוהט רגע קסום אתכוון לכל מלה שתאמר והכל בחושך יאמר כי שנינו לא מאמינים באהבה רק בתשוקה...אפילו האסורה ידך תחפון את גופי המצומרר רוצה להריח אותך להעביר ידים על הגוף שלך לטעום את טעמך לשמוע את קולך אומר באוזני את המילים אני אוהב אותך אני רוצה אותך לנצח!! תשקר, לילה של אשליות... של פראות לא מרוסנת לילה שלי ושלך....ושל הכוכבים הבהירים...

ללטף, ללקק, לענג!!

להקשיב, להרגיש בעדינות. ליהנות לעומק, לנסות לקרוא מחשבות. לרצות את כל הדברים יחד גם לגמור וגם למשוך את ההנאה עוד ועוד. היא מסיטה את ידיי ואומרת: אל תזוז אני רוצה שתתרכז אני עוצם עיניים לפרקים, מנסה לנחש. מלטף שיער, מחדיר ציפורניים בעדינות, אוהב. רעידות קלות, התנשפות כבדה ו...לא. אנחנו לא גומרים. עדיין לא. עכשיו היא עלי, רוצה מאד ולא רוצה. אני גם. אבל אין מניעה. אם אהיה בתוכך – אל תזוזי, אני לוחש. והיא לא אומרת כלום ורק מכוונת. ואנחנו יחד. מדי פעם מתגנבת תנועה קטנה, עמוסה לעייפה בהנאה, שורפת וממלאה. מתנתקים לאט, מלבישים ומתפרעים. אני בתוכה, מותר לזוז. תנועות איטיות, הנאה צרופה, ועכשיו מהר. עכשיו תורה להתרכז, אבל היא מתפרעת, גומרת. אני גם. נועצים ציפורניים. גם שיניים. חיבוק חזק. שקט, דממה, ליטופונים קלילים בשיער.. צמודי כפית. גמרת? אני לוחש. כן, טפשון, לא הרגשת? היא צוחקת !!

מותק,

אף פעם לא נגעתי בך ולא רוצה לנגוע בך לעולם לא פעם ולא פעמים ובטח לא באדם שמזהם מקום, פעם אני שותקת וסופגת אבל פעמים רבות כועסת מאוד כי אתה סתם ליצן!!! גילינו כאן מי אתה מזמן!! לכן ילד מתבגר, יש מקומות אחרים לשחק, צא מהחצר שלי, ואודה לך אם תנקה את הרפש מסביבך!

הצופה.

New member
תקשיבי אלחוטנית יקרה

אכתוב היכן שאני רוצה מתי שאני רוצה מרגע שכתבת את מה שכתבת זה כבר לא שלך באשר לרפש?? ממממממ תקראי שוב מי כתב רפש..

עכשיו אתה גם תגיד לי את מי לנשק ?

קבל עצה "חכם הוא אחד שיודע מתי לשתוק" "בפורום אל תהיה צודק - תהיה חכם" חוזר אל שתיקתי...

הצופה.

New member
ידידי החכם (היי -טק)

קרא שוב אמרתי לך את מי לנשק? קבל עצה "חכם הוא אחד שיודע מתי לשתוק" חוזר אל צידקתי

למעלה