ח''כים ערבים

ח''כים ערבים

קוראים לחיילי צה''ל ולשר הבטחון רוצחים והם עדיין ח''כים!! איך זה יכול להיותתתת איךךךךךך

Duder22

New member
אל תהיה דביל..

זה לא שאין יהודים שקוראים לחיילי צה"ל ולשר הבטחון רוצחים.

הם יותר בושה מהערבים אפילו

צריך להוציא נגדם איזה חוק שלילת אזרחות לעם אסור לתת לכל מיני אנשים לפגוע בצבא שלו בילדים שלו

Duder22

New member
פפפפ אתה ממש מצחיק אתה יודע?

זה כאילו שתגיד לי שאסור לי לקרוא למישהו פושע. אני יכול לקרוא ככה למי שאני רוצה, וזה לא משנה אם זה צה"ל או שר הבטחון המחורבן. "OUR BASIC FREEDOMS, DUDE!"

Lady Wood

New member
לדעתי צריך להעיף אותם מהכנסת לאלתר

אררר איך הם עיצבנו אותי היום עם הקריאות תומכות חיזבאללה שלהם!! "רצח ילדים רצח ילדים"-וכשאצלינו נרצח הילד בן ה5 וסבתו, והאדם מנהריה שרקטה פוצצה אותו למיליון חתיכות מול עינייה של אישתו, וה8 אנשים מחיפה שהותירו אחריהם משפחות עם ילדים, כשכל זה קרה כאן אף אחד מהם לא קם בצרחות!!! העולם לא צעק ולא התחילו מחאות ענק כנגד החיזבאללה ככל שזכור לי!! אבל לא..כשישראל עושה טעות אסטרטגית, טעות שיכולה להתרחש בכל מלחמה, אז פתאום כולם נגדינו, כמו תמיד. מה בדיוק חברי הכנסת הערבים האלה עושים בכנסת הישראלית...אלוהים יודע. את מי הם מייצגים בדיוק? את האוכלוסייה הערבית? אבל האוכלוסייה הנ"ל מיוצגת ע"י המאזן הזה והחמאסניקים! שהם ייצגו אותם, למה אנחנו צריכים לראות נציגים שלהם בכנסת ישראל למען השם?? אם מדובר בכל הערבים שלא גרים בשטחים, תעשו לי טובה.. הם רוצים שהמדינה הזו תהייה בשלטון ערבי, ואנחנו נותנים להם את הקול לכך. דמוקרטיה אמנם-אבל יש גבול! למה שברשות המחוקקת של המדינה היהודית הריבונית היחידה בעולם יישבו אנשים שכל כך ברור שהם רוצים ששם המדינה הזו תהיה 'פלסטין' ולא 'ישראל'..

Lady Wood

New member
ועוד משהו

יישר כוח לביבי נתניהו על הנאום היום בכנסת, הוא קלע בול למה שאני חושבת ובמה שאני מאמינה. ט-ו-ט-א-ל-י-ת. לא עצרתי מעצמי למחוא לו כפיים בסוף:)) ביבי אתה צודק בכל מילה!

noamgk

New member
שלושה מהם עפו היום מהכנסת.

"צריך להפסיק את המלחמה הזאת", ושוכחים שהם בעצם נלחמים פה כבר שנים...

iRoNBaLLz

New member
כי הם לא אנשי דיון.

אנשים קטנים שיודעים להעביר ביקרות ולקרוא בשמות גנאי, אבל כשביקורת מופנת אלייהם הם לא מסוגלים לקבל אותה בצורה בוגרת. מוציאים כמו תמיד את "נשק" הגזענות, הפאשיזם והאפלייה. חבורת פתטים שהם הסרטן האמיתי של המדינה.

טולאי

New member
לעומת ח"כ מהימין שקראו

לח"כ דב חנין "נציגו של נסראללה בכנסת". הם הרי, אנשי תרבות.

iRoNBaLLz

New member
ולקרוא לשר הבטחון "רוצח רוצח" ולשיר

לו "עמיר פרץ כמה ילדים הרגת היום". זה בסדר?

למעלה