חכו חכו

חכו חכו

רוצים לדעת מה זה הורים מבוגרים לנער מתבגר הנה לכם שתי תמונות קשות לצפיה האחת- קעקוע טרי מהיום

והשניה

החדר אז כשאתם מקטרים על לילה לבן בגלל שיניים- או שיעול תזכרו את גיל 15-16-17 הלילות הלבנים שם ארוכים ומתסכלים יותר

הרמוניה

New member
אוי ואבוי....

את חושבת שזה שאני מתאמנת כבר מעכשיו להגיד "על גופתי" בענין אופנוע יעזור לי?? הרמוניה

אני רק אומרת - מזל שאנחנו דתיים

לגבי הבלגאן בחדר - כבר עכשיו יש כזה - רק כשם צריכים משהו - הם טורחים לסדר... לגבי קעקוע - מאחר והדת היא נגד קעקועים ולבן שלי יש אמונה חזקה מאוד - לפחות זה יחסך ממני...

דינהלה1

New member
חינוך וערכים זה סוד קשה לפיצוח

יש ערכים שמלמדים בחינוך הדתי שהייתי מאמצת ויש כאלה שלא. יש ערכים בחינוך החילוני שבעיני הם נאורים ואני שמחה שיש אותם מצד שני יש גם חוסר ערכים שאני מצטערת מאוד שחסרים, אני רק יודעת שאני אהיה עצובה מאוד אם ילדיי ישחיתו את גופם בקעקועים, אני אישית אחוש קודם כל שזה חוסר כיבוד שלי ושל בעלי שכל כך התאמצנו להביא אותם לעולם ואנו כל כך מתאמצים לתת להם הכל. הבעיה אצל בני הנוער שזה גיל שהורמונים מנהלים אותם והשכל קצת בחופשה...

a17

New member
נו...../images/Emo49.gif על הקעקוע ../images/Emo8.gif

דווקא יצא יפה...אצל ביתי החיילת זה בגב מעל התחת, גם איזה דרקון
...פעם רציתי לעשות גם
על הכתף משהו קטן...אני שמחה שלא עשיתי, לא הייתי רוצה להתקע עם קישוט קבוע לכל החיים. עגיל באף כן היה לי לתקופה...
... בקשר לחדר המבולגן - כל עוד רואים את הריצפה המצב טוב ! הוא גר איתכם ?

יש לו חדר בנעורים

(המחזור שלו האחרון שקיבל חדרים- עכשו שינו את המגורים שלהם- ומשכנים שם תאילנדים- הולך ופוחת הדור) אבל... שם נמצאים הנחשים ושאר מיני חוליורת שהוא מגדל הוא לרוב ישן בבית אלא אם כן... הוא פוגש גברת שלא חוששת מזוחלים ליד המיטה אני נכנסת- וסוגרת את הדלת מהר... בריצה אפילו

a17

New member
שהתאילנדים לא יאכלו לו את החולירות../images/Emo8.gif../images/Emo60.gif

המתוקה אומרת תאלנדיים
... גם ילדי ב"נעורים"...צר לי לומר שלא דרכתי בחדר של הגולנצ'יק מאז ניקיתי שם לאחרונה לפני שנה בערך...מדיווחים אחרונים דווקא מסתבר שדי מסודר שם...

למעלה