חכה של חברת LION

קוקומן30

New member
חכה של חברת LION

אנשים יקרים.

קודם כל שנה טובה לכולכם, מי יתן והשנה יהיו תפיסותכם רבים כגרעיני הרימון

אני מחפש מידע לגבי חכות דייג מהחוף של חברת LION.
זו חברה שבעבר היתה יותר נפוצה בארץ ומשום מה די נעלמה.
להבנתי, לחברה הזו ישנם כמה דגמים של חכות כגון: קוברה, פנתר ודולפין, אבל נראה לי שהשמות הללו מייצגים רק את הצבעים (דוגמה) של החכות.
החכות הן טלסקופיות, עשויות קרבון (או קוולר) והן מגיעות באורכים של עד 5.4 מטר. משקלי ההטלה עבור 5.4 מטר הם 200-300 גרם.
לפני מס' שנים היתה לי אחת כזו (קוברה) בצבע ירוק. היום אני יכול למצוא רק את הפנתר (אדומה) והדולפין (כחולה) אצל אנשים שרכשו אותם מזמן או בחנות אחת שמוכרת את הדולפין.

אני מחפש נואשות מידע לגבי חברת LION באינטרנט ולא מצליח למצוא אפילו איזכור אחד לחברה הזו (גם לא מידע ישן).
בבקשה(!!!) - כל מידע שימישהו יוכל להגיד בנושא יעזור לי מאוד למצוא מי לעזאזל מייצר את החכות האלה...

תודה רבה ושנה טובה!

מ רמי ר

New member
יש אותם נדמה לי בחגור

והיבואן שלהם ייתכן שהוא עזרא מפינסקר תל אביב

alonps

New member
חכות Lion

במקור ליון היתה חברה צרפתית שהפסיקה להתקיים ואז החלה לייצר מסין.
המותג בבעלות שלמה בכר.
מדובר על ציוד ברמה סבירה.

אל תחפש אתר כי פשוט אין - זו מדבקה.
ערוך חיפוש פה בפורום ותמצא לפחות 5-6 דיונים בנושא.

"ליון" זו לא חברה אלא מותג פרטי של יבואן

היבואן הוא שלמה בכר, שביל המפעל 1 תל-אביב ולמיטב ידיעתי אין שום מחסור בחכות האלה.
החכות מיוצרות בסין, כמו רוב הציוד המיובא לארץ, ושם המותג נגזר משמה של חברה צרפתית שכבר לא קיימת שנים רבות - Lion d'Or (האריה המוזהב).

מה מצאת בחכות האלה ?

עדיין לא נתקלתי באחת כזו שלא היה בה איזה פגם . בין אם זה טבעות מתפרקות ,בין אם זה הדבקה לא מקצועית של טבעות ,בקיצור היו לי כמה כאלה , ותמיד נזקקתי לתיקונים זמן קצר אחרי השימוש הראשון .
מצאתי חכות לקויות כאלה גם בחנות של שלמה בכר בתל אביב , אתי בכר בחולון ,והן בחנויות רבות אחרות המשווקות את הציוד שלהם .
המלצה אישית , להתרחק !.

ומה אתה מצאת בחכות האלה?

הרי בעצמך המלצת על הבוס הזה.
גם קצת קשה לי להבין - איך אתה יכול להתייחס לאיכות הטבעות אם אתה דג רק בחכות בוס?
ואפילו אם מדובר בבולונז, הרי לפי דבריך אתה בונה את החכות האלה בעצמך, והן יותר טובות מאלה של היצרנים המוכרים, אז מאיפה הנתונים לגבי הטבעות?

כמו שכבר נאמר ,

השם הזה כבר אייננו מותג קיים אלא מדבקה .המוצרים מגיעים ממקומות שונים ומיצרנים בלתי מוכרים ,ובאיכויות שונות .
קנית LION ,קנית מדבקה . אין חיה כזו .
מטבע הדברים , אני אישית לא קונה אותם , אלא מוצרים שונים מגיעים אלי בצורה זו ואחרת ,
הליקויים שתארתי לעייל , הם רק חלק קטן ממה שראו עיני ועדיין רואות ,ואני מתייחס בעיקר למקלות הרולר לדייג פיתיונות .
הבוס שהמלצתי עליו ,אכן אהוב ומועדף עלי ,ולא כלול ברשימה השחורה . יש גם כאלה .

danyyrs

New member
חכות LION

מותג מדבקה פרטי של שלמה בכר הכוללים את סדרות קוברה פנתר ואחרים( שביל המפעל 3 ת"א)
חכות מסדרת דולפין מותג מדבקה פרטי של אתי בכר( רחוב המרכבה 19 איזור התעשיה חולון)
עצה אישית- אל תדבק בחברות ומותגים צא וחפש בחנויות את המתאים לך ביותר במאפייני החכה ובעומק הכיס.

זהירות אנשים ,זהירות ,

עולים כאן שמות של אנשים שאנחנו כלל לא מודעים לנזק שיכול להגרם להם כתוצאה מהקשקושים שלנו פה . מציע לעצור את זה כאן .
הנושא היה חברת ליאון , מי שיכול להוסיף תועלת לפותח השרשור מוזמן לעשות כן , אין טעם לערבב שמות ולגרום נזק .כל אחד זקוק לפרנסתו ,והלא עינינינו במוצרים ולא ביבואנים .

קוקומן30

New member
תודה רבה לכולם!

סליחה על התגובה המאוחרת, היו ימים קצת עמוסים.

תודה לכולכם על המידע, זה מסביר את אי היכולת למצוא את האתר או החברה ו/או בכלל מידע על החכות.
מאחל לכולם שנת דייג מוצלחת (הפוכה ממה שהיה לי אתמול, שאפילו אכילות לא הורגשו בקצה השני של החוט...)

למעלה