`השתתפת פעם בסיאנס?`
לא. גם לא נחתתי במו רגלי על הירח, אולם הדווח של NASA מקובל עלי `...ובכן טעות בידך הצמרמורת שאחזה בי באותו רגע הייתה כזו שלא אשכח לעולם` זו חוויה אישית נסח `עובדה, חלמתי!` ותו לא אני מדבר על סיאנס מבוקר (controlled). האם המלה `מבוקר` מוכרת לך, אידיוט? סיאנס מבוקר הוא סיאנס בו _אין_ משתמשים בלוח אותיות סטנדרטי (
Ouija Board), אלא בלוח בו מסודרות האותיות באפן _אקראי_, אשר ה- layout שלו לא מוכר לאיש מהמשתתפים, עיני המשתתפים מכוסות (או הלוח מכוסה) ואדם מהצוות החוקר רושם בשקט את האותיות עליהן `נעצרה` הכוס, ורק לאחר השלמת רשום המסר מצד ה`רוח`, מדווח אותו למדיום (זה נעשה כדי למנוע מהמדיום ללמוד תוך כדי סיאנס על מקום האותיות בלוח) אני ערב לך שבסיאנס מבוקר כזה, לעולם לא יתקבל `מסר` מעולמות אחרים, ואני מתחיב שאוכל את כובעי בככר רבין קבל עם ועדה, ואחזור בתשובה לעיני ההמון, אם בכלל יתקבל משפט משמעותי אחד בודד `אתה בהחלט יכול לסמור על עדויות של אנשים כמוך מהישוב שעברו את החוויה הזו והם לא בהכרח דתיים` אנשים פתאים, חסרי יכלת חשיבה בקורתית, מטבע הדברים אינם אנשים כמוני, ולכן לעולם לא אסמוך עליהם... ______________________________________________________________ 0284392570 שומר_החומות_הראשון