חי צומח דומם

o r t a l13

New member
עונה!!!

[מצטערת אם יש אותן תשובות, לא הסתכלתי באף תשובות של אחרים] חי- בבון צומח-בננה דומם-בגד ארץ-בולגריה עיר-בית שמש שם של ילד-בן שם של ילדה- מאכל-בקלאווה [או איך שלא כותבים את זה
] אישיות-בנימין זאז הרצל להקה\זמר\זמרת-בקסטריקס בויז דמות מהשמינייה-בןבן שחקן מהשמינייה-ביין, ליאת ביין 001 סתם סתם.. מוזיקאי ישראלי(לא זמר)- מוזיקאי מחו"ל(לא זמר)- שחקן ישראלי- שחקן מחו"ל- שיר-

עונהה

חי- ברוז צומח- בננה דומם- ברז ארץ- ברזיל עיר- באר שבע שם של ילד- בני שם של ילדה- בתיה מאכל- ביסקויט אישיות- בר רפאלי להקה\זמר\זמרת- ביטלסס (קיים?) דמות מהשמינייה- ממממ.. אין נראה לי.. שחקן מהשמינייה- אין מוזיקאי ישראלי(לא זמר)- לא יודעתת מוזיקאי מחו"ל(לא זמר)- אין לי שחקן ישראלי- ממ.. כל מי שבשמיניה שחקן לא?! שחקן מחו"ל- לא זוכרתת שיר- מול כל העולם ילדות רעות האלופה

עונה =)

חי-בבון צומח-בננה דומם-בית ארץ-בלגיה עיר-בת ים שם של ילד-בני שם של ילדה-בתיה מאכל-בננה אישיות-בני גורן להקה\זמר\זמרת-בלייק אייד פייס דמות מהשמינייה-בן בן שחקן מהשמינייה-אין לי מוזיקאי ישראלי(לא זמר)-אין מוזיקאי מחו"ל(לא זמר)-אין שחקן ישראלי-אין שחקן מחו"ל-אין שיר-בוקר טוב עולם- אבטיפוס

למעלה