חי עודני

מולוקו

New member
חי עודני

אין בליבך מאומה , מלבד תקתוק שעון אין לך דבר , אף הגה אין בלב , רק שקשוק רכבת חלודה על פסי פלדה עשנים. אולי כבר הכול נגמר או שמא משולה את למדבר אולי כבר מת הכול , ומה שנותר זה תוהו , והקודם זה גאות הים ולא יותר. וחי עודני אם בכלל ואם כוחי רב , רואה למרחוק שפל נרגש הדום נכסף, אם חי עודני כלל.

odo13z

New member
והקשה עדיין מצפה....../images/Emo66.gif

מהי מציאות....מהו חלום. השאלה הנצחית : האם אנחנו מתעוררים אל החלום או נירדמים אל המציאות ? ההיפך ? האאאאא ? מי בעצם קבע ? זאת באמת .. אולי לעולם לא נדע. והקשה מכל עדיין מצפה..... כשאת....כה רחוקה. ובלב...בוערת התיקווה.

מולוקו

New member
היא לא תדע

היא לא תדע מהו חלום ומהי מציאות ולאן מתעוררים או נרדמים , לעזאזל היא לא תדע , היא נרדמה.

ריקי די

New member
שתיקות

הולך אתה ושותק ופה הסער הציף ומחק את שלוות ההווה ורק לחישות עבר נותרו תלויות על הר. חוויתי כבר נתיב מאיר שפילס לו מתוך עינייך ומילא את נחלי האכזב במי מעין רוחשים. ועתה,כמו אבדה דרכי מול השתיקות, קוראת אל שמך פורשת ידיי, אך רק קרני שמש ריקות נלחצות מבין אצבעותיי.

מולוקו

New member
לחישות פזיזות

לחשתי לך שיר , שמתחיל כך , את לחשת שיר בחזרה , שמתחיל כך וכך, לחשנו אחד לשני שיר , שמתחיל כך וכך , כך.

שמים1

New member
לצייר געגוע ../images/Emo79.gif

הימים שחולפים מציירים לי געגוע עז עצב עמוק שהתחפר לו דר דרך קבע בליבי. רואה מרחוק את דמותך המרחפת בפכחון ערירי מושיטה יד אל שמי תכלת. הימים שחולפים מציירים לי אהבה חלום מתוק לחייך אליך מבעד לעננים.

מולוקו

New member
צייר המילים

את מציירת במילים את מה שאני חושב , בחרוזים אני מצייר בצבעים את מה שאת חושבת למילים ולנו ציור במילים , אפילו בחרוזים שאנו יוצרים.

למעלה