חי מהחרמון

skiforce

New member
אף פעם לא הבנתי איך בפועל מחרימים סקי פס

כאילו, מה אם הבנאדם פשוט מצפצף על הסקי פטרול? הרי הוא לא מוציא אקדח ואזיקים ומכניס אותו לניידת או משהו. והסקי פס הוא בלי תמונה, אז לצורך העניין מה מפריע לבנאדם ללכת ולקנות עוד אחד? (חוץ מהקטע של הכסף, אבל יש גולשים, ובעיקר מתחילים, שיש להם סקיפס יומי ואף חצי יומי לפעמים).

כמובן שאני לא בעד לצפצף על הסקי פטרול, כן? אבל בכל זאת, מעניין אותי לדעת איך זה עובד.

marceloros

Member
מנהל
לא שיש לי ניסיון, אבל פשוט מבקש אותו ולוקח?

תתנגד, מזמין לך חברים לעזרה, מזמין לך משטרה, עוצרים אותך.
קנית חדש? רואה אותך ולוקח לך שוב אחרי ששילמת.
אז אתה מתחכם ואומר לו אמרת לי לא לגלוש יותר עם הסקי פס ההוא, שעלה לי 240 יורו, אז קניתי חדש ליומיים שנשאר, ואיתו מותר, וקנס כבר נתת !
אז הוא מביא לך נגחה, התעוררת בבי"ח, פספורטכארד לא מוכנים לשלם.
ביבי משאיר אותך במעצר שנים, כל הארץ "free ohad", "סקי פורס לחופש נולד".
שמים דגלים בדמותך ביום העצמאות.
נסחפתי?
תן לו את הסקי פס המסריח שלך ולך לגלוש באתר אחר !
בקיצור נענשת מה זה משנה, ובטח רק מאיימים ולא מחרימים בפועל, מלבד מקרי קצה חריגים.
&nbsp
* תיכף מישהו קופץ עם סיפור איך החרימו לו או לחבר.

I Gabe

New member
ופה אני חייב לספר סיפור

ביום האחרון באתר, שבת, היה אחלה מזג אוויר. צילמתי כמה תמונות בטלפון לשלוח הביתה ופתאום עוברים דני סקי פטרול. עושים לי סימנים עם הידיים ואני מחזיר להם בחיוך. הייתי שקוע בטלפון ולא שמתי לב בשנייה הראשונה שהם עצרו לידי. כשתפסתי, ישר הסתכלתי איפה אני לוודא שאני לא מפריע. הם הורידו כפפות ומשקפיים ובאו אליי hello, how are you? לקח לי כמה דקות אבל בסוף נפל לי האסימון שהיו שני אלה שהגיעו ראשונים כשנפלתי והזעיקו את החילוץ. דיברנו קצת, צחקנו קצת ונפרדנו. אמרתי להם שאני המום שהכירו אותי, צחקו. האמת, אחלה עבודה יש להם.

marceloros

Member
מנהל
סיפור מגניב !

כבר הייתי במתח שהחזירו אותך הביתה בסוף היום

I Gabe

New member
אני חושב שזה בדיוק העניין

קנס כספי כזה. אם לוקחים לך סקיפס של שבוע ביום הראשון זה כואב בכיס.

נועם ח

New member
מיני מפגש פורום בחרמון 28.01

רק עכשיו היה לי זמן להעלות את התמונות למחשב, אבל נסענו בנצי אוהד ואני. בגלל שאנחנו מכירים רק מהפורום זה נחשב מפגש פורום, לא?

לי היה ממש טוב. השלג, מזג האוויר (בלי רוח בכלל) ולא היה עמוס.

marceloros

Member
מנהל
בהחלט מפגש פורום II

פלוס האחריהם שהיו ולא נפגשתם.
נועם עכשיו במפגש אפרה סקי של העונה, אתה מחוייב להופיע.
כל הכבוד ותודה על התמונה.
&nbsp

למעלה