עובדיה טוסטר השני! נאמבר 1
J Jelly Beans New member 26/9/02 #25 מאאגניב! ../images/Emo60.gif דרך אגב, אתם אמורים לפתוח קודם ת´תמנון אחר כך ת´חיםושית ורק אז את השבלול כי זה לפי מהירויות... רגע.. לא שמתי לב מי זכה.. תכף ההכרזה!
מאאגניב! ../images/Emo60.gif דרך אגב, אתם אמורים לפתוח קודם ת´תמנון אחר כך ת´חיםושית ורק אז את השבלול כי זה לפי מהירויות... רגע.. לא שמתי לב מי זכה.. תכף ההכרזה!
J Jelly Beans New member 26/9/02 #27 And the winner is ../images/Emo106.gif תימי! מקום ראשון! ושניה אחת אחרי עובדיה טוסטר השני! מקום שני! ואחרון חביב! חיפי/חזי מקום שלישי! מזל"ט לכולם!
And the winner is ../images/Emo106.gif תימי! מקום ראשון! ושניה אחת אחרי עובדיה טוסטר השני! מקום שני! ואחרון חביב! חיפי/חזי מקום שלישי! מזל"ט לכולם!
מ מתן ב New member 26/9/02 #28 ייש!!!!!!! תמיד הייתי גאה מאוד בתימי ה שלי... עובדיה טוסטר השני , אל תתאכזב, זה רק בשנייה... חיפי , לא נורא! אבל תימי הוא המנצח!
ייש!!!!!!! תמיד הייתי גאה מאוד בתימי ה שלי... עובדיה טוסטר השני , אל תתאכזב, זה רק בשנייה... חיפי , לא נורא! אבל תימי הוא המנצח!
G GirlFriend New member 27/9/02 #36 ידעתי שתימי יצצח.. על בליינד... ../images/Emo4.gif מתן יש לי דבר אחד לומר לך תתתתתתתתתייייייייייייייייימייייייייייייי!!! לי א ליייאי
ידעתי שתימי יצצח.. על בליינד... ../images/Emo4.gif מתן יש לי דבר אחד לומר לך תתתתתתתתתייייייייייייייייימייייייייייייי!!! לי א ליייאי
פ פלאפון ירוק 2 New member 27/9/02 #37 אני מוחה ../images/Emo46.gif כל התחרויות פה מכורים בחסות: ישראל כהן