חי חי חי חה חה חה

חי חי חי חה חה חה

איצ'יקידנה איצ'יקנההההה ללללללללל איזה יום שמח לי היוםםםםםםםםם אז חברים.... סוף סוףףףףףףףףף אני מצטרפת לחברה טובה. בשעה טובה ומוצלחת אני גרושה צעירה וטריה. היה היום דיון ראשון,חתימת הסכם וגם הגט ביד. אז נרים כוס יין לחיי החיים החדשים שלי

opi236

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo13.gifבקרוב אצלי

קמליה 5

New member
אני רק באתי../images/Emo24.gif

להגיד לך חברה מקסימה ועכשיו בא לי לצרוח
מ ז ל - ט ו ב .....................מקסימה. תהני מכל רגע בחיים החדשים שלך
לחיים בקרוב אצלי

שחR

New member
חחה הזכרת לי בכניסה שלך דווקא שיר אחר

פעם קראו לו ירון כהן, היום דנה ופראדנה....איצ’יקידנההההה ברוכה הבאה להיכל החלומות של החופש . שלא תגידי שלא עושים לך חגיגות ..הנה קבלי ריקוד רומנטי בטיבול הודי . כלומר מחבואים עם הגרוש לך מאחורי העיצים וכל הטררם חחה. תהני, קיבלת אכן חיים חדשים. בהצלחה, שחR

השיר הזה...

למרות שאני ממש לא מאוהדי תכניות ה"ריאלטי" ובייחוד הדברים הנולדים. כל פעם שאני שומע את השיר הזה אני מרגיש דברים בביפנוכו שלי...

ויייי איזה כיף!!!../images/Emo13.gif

מזל טוב!!!
שיהייה בהצלחה בדרכך החדשה...
תהני מהחופש
והכי הרבה תהני מעצמך ועצמאותך...

NoaModiin

New member
../images/Emo48.gif לחיי חייך החדשים

הרבה הצלחה ואושר בדרכך החדשה

יופי

אבל אם לומר את האמת, אבין את יללות השמחה שלך רק אם חייך היו גהנום. אם 'סתם' את והגרוש שלך הגעתם למבוי סתום בגללו הסתיימו נישואיכם... זה 'רק' ציון דרך לחיים חדשים. בהצלחה בכל מקרה.

גיהנום זה גן עדן...

לעומת מה שעברתי. אין בי אפילו שניה של חרטה או נקיפות מצפון.

למה? גם אני ייללתי (בלילה הראשון בבכי, למחרת

מאושר) משמחה והחיים שלי לא היו גיהנום בהגדרה, הם סתם היו מחורבנים.

מחורבנים או לא זו לא הנקודה

בשורה תחתונה כולנו כאן כי הנישואין שלנו לא 'היו משהו' - מי יותר ומי פחות. מותר ובמקרים מסויימים אפילו רצוי לשמוח - בכל זאת זו דרך חדשה..זו התחלה של חיים חדשים ו/או אחרים, אבל מכאן ועד לתגובות קיצוניות מידי של אושר ויללות שמחה שנשמעות כמו בחתונה המרחק גדול. ועוד משהו - מבחינתי יללות שמחה שכאלו מונעות ע"י שנאה ומי שיש לו ילדים שהופכים את כל העסק ל'חתונה קתולית' צריך לזכור את זה טוב.

למעלה