חיתול לחתול...

• פותח הנושא rain7
  • פורסם בתאריך

rain7

New member
חיתול לחתול...

היי
יש לי גור בן חודשיים עם פגיעה בעמוד השדרה (פגיעה עצבית) כך שהזנב משותק ויאלץ להקטע בקרוב ואין לו שליטה על פיפי. פשוט מטפטף איפה שנמצא לפעמים מתוך שינה. הולך לארגז רק למספר שתיים.

אני אוהבת את החתול הזה וממש קשה לי לחשוב על לשחרר אותו בגינה (יש פה כביש של שישה נתיבים ובמקור הוא משם - מצאתי אותו על הנתיב האמצעי) גם אף אחד מהמשפחה שיש לו גינה לא מוכן לקחת אחריות עליו. אני רוצה למצוא פתרון ולא אכפת לי להשקיע כסף כל חודש בחיתולים, העיקר שיהיה פה.

אשמח לעצות והכוונה ממי שמבין בנושא.

תודה מראש

odelial

New member
ליבי יוצא אלייך ואל החתולה, מצאתי ביוטיוב סרט

סרטון שמדגים איך שמים חיתול לחתול נכה, אולי זה קצת יעזור, אחפש עוד חומר.
שאי ברכה, איזה לב טוב יש לך

odelial

New member
הנה מצאתי אתר שמוכר חיתולים חד פעמיים לחתול

בכל המידות האפשריות

odelial

New member
הנה הוראות וסרטון על איך הופכים חיתול של תינו

תינוק, לחתול של חתול

rain7

New member
:) תודה לכם

השאלה אם זה חיתול רק לפיפי, כי את השאר הוא עושה בארגז חול. מעדיפה לתת לו להמשיך ללכת לארגז כמו שרגיל. קיים חיתול כזה?

חתולי הקודם סבל מעצירות עם דליפה שנים הוא בקושי יכול היה להתפנות, אבל בגלל התרופות זה נזל לו בטיפטופים ולכלך את הבית נורא וגם נדבק לריצפה, סיוט. אם היו אומרים לי שזה מה שיקרה בסוף ימיו, לא הייתי מאמינה שבכלל אסכים להתמודד עם מצב כזה. איך לא עלה בדעתי הרעיון של החיתול?!!! עכשו אני רואה שיש פתרונות. וזה מרגיע אותי , אם זה יקרה עוד פעם.

בתמונה החתול הזקן מימין , בתנוחה האופיינית לו בגלל כאבי העצירות, לא מוכן להישיר מבט, תמיד עם מבט שפוף כזה. בסוף ימיו גבו נשאר קמור כל הזמן , מזל שהפרווה מכסה קצת על רזונו. ומשמאל - הגור החמוד הזה,הוא יורש העצר והנסיך מיש מיש, בימים אלה מלאו ארבע שנים לאימוצו. חתול כזה עוד לא היה לי.

בילי28

New member
את בחורה נפלאה ומקסימה

אנשים כמוך הם נדירים מאוד. מצדיעה לך.

dimitrygo

Active member
מנהל
כמה זמן זה נמשך? האם הוא מטופל אצל נוירולוג

מומחה או אצל וטרינר רגיל?

לא רוצה סתם לתת לך תקוות שוא אבל חתולים לפעמים מתרפאים ממצבים מאוד גרועים, במיוחד חתולים צעירים. לכן שווה להגיע עם החתול לבית חולים וטרינרי בבית דגן לפני שמחליטים על המשך הטיפול.

כל הכבוד לך!

garf10

New member
נוירולוגים, טלפונים

כדאי להתייעץ עם נוירולוג ואני מסכים עם זה שלפעמים חתולים יוצאים ממצבים בלתי אפשריים. יש שני מקומות בלבד בהם יש נוירולוגים מומחים : דר איתי סרוגו חוות דעת - 097431117 שלוחה 1 למרכז מומחים. בית דגן, לקבוע תור למחלקת נוירולוגיה - 039688588. כולם מצויינים. המון בהצלחה.

amst

New member
יש גם מקום ליד בית ברל בשם - "חוות דעת " ...

שמעתי עליהם דברים מצויינים..לא יקרים כמו בית דגן, יש שם מומחים להכל וגם נורא סימפטיים..אני לבית דגן לא חוזרת אחרי כמה טראומות שם
http://www.chavatdaat.co.il/
כל הכבוד ובהצלחה

יצורה

New member
את מדהימה

איזה כיף זה לקרוא הודעה של בחורה כמוך!
אני לא יודעת לגבי חיתולים, אבל ממליצה בחום לקחת את החתול לנוירולוג מומחה ולבדוק אפשרות של שיקום.
פיונה ז"ל (הכלבה שלנו שנפטרה לפני 8 חודשים) סבלה מפגיעה נוירולוגית בעקבות פגיעה של טפיל בחוט השדרה. היא טופלה אצל אורית, הנוירולוגית בבית דגן, ובהמשך שוקמה ע"י ד"ר ליסי שרון שפשוט עושה פלאים עם בע"ח שזקוקים לשיקום או פיזיותרפיה.
ממליצה בחום לבדוק את הכיוונים האלה.

בהצלחה וכל הכבוד!

higi2

New member
כל הכבוד לך,זה ממש לא מובן מאליו מה שאת עושה!

נועה 200

New member
קודם כל-אני מצדיעה לך

אני יודעת כמה זה קשה, החתולה שלי במשך שנתיים לא שלטה על היציאות שלה ולמעשה עשתה את הצרכים שלה בכל הבית, גם אצלנו חשבו שאין לזה תקנה אבל אם הרבה טיפול והבנה זה הסתדר, ממליצה לך בחום לפנות לד"ר רונית אבוטבול, היא וט' הומופאטית ולפעמים יש לה פתרונות למצבים מאוד קשים

למעלה