חיתולים

dolphiness

New member
חיתולים

חיתולים כותרת מעניינת, לא? אבל יש קשר.... אני מישהי (חמודה) בת 17 שהחליטה (היום!) שהיא רוצה להתחיל להחליק באופן ספורטיבי (כזה שיבנה לי כושר) ועכשיו למטר שאלות 1. איך כדי להתחיל? לקנות סתם רולרס ולנסות להחליק בשכונה בתקווה שלא אכנס במישהו? 2. יש חוגים/קבוצות של מחליקים? זה לא חייב להיות ממוסד (כמו מתנסי"ם ושות'), וגם לא משהו של זאטוטים בכיתה ג'... 3. לגבי הרולר עצמם, שווה להשקיע 600-1200 ₪ כבר בהתחלה?? 4. כמה צריך להתאמן כדי לפתח כושר?? ברור שהרגליים מתחזקות, אבל מה לגבי שאר הגוף? Love U all- D

jonish

New member
החלטה מבורכת

דבר ראשון לדעתי עשית החלטה נכונה... עכשיו לשאלותיך : 1. כן יש שיעורים פרטיים בקרייזי רולר בהרצליה ושמעתי שיש גם הדרכות בספורטק בת"א... 2. שווה להשקיע ברולר טוב שישאר איתך הרבה זמן ותהני ממנו מאשר לחסוך ולקנות רולר מעפן שיהרס מהר ותסבלי להחליק עליו 3. רולר מפתח לא רק את הרגלים אלא כל מני שרירים בגוף אפילו את הבטן... אין זמן שאני יכול לתת במדויק אבל זה תלוי כמה את מתאמנת.. בקיצורולעניין שיהיה לך בהצלחה ומקווה שתנהי...

אהלן! אני חדשה../images/Emo66.gif

כאן בפורום... שמי יסמין!
בת 15... אני אוהבת להחליק\לגלוש על רולרבליידס...

masterform

New member
אז ככה...

קודם כל, ההודעה שלך נראית יותר כמו מודעה במדור הכרויות
(אני צוחק, קצת הומור לא הרג אף אחד... חוץ ממי שחשב שלספר בדיחה לסדאם חוסיין יכול להיגמר בצחוק...) בכל מקרה, יש הדרכות חינם בספורטק על ידי מדריכים שעושים את זה בהתנדבות, וקיימת הדרכה לכל רמה שהיא, אבל היות וביום חמישי הקרוב יניב, המדריך הקבוע שלנו לוקח Time Off, יכול להיות שיגיע מדריך אחר ויכול להיות שתהיה בעיה עם ההדרכות בזמן הקרוב. ישנו מדריך נוסף אשר מדריך בד"כ מתחילים משלב - 0. מומלץ אם מעולם לא גלשת בעבר. אבל, אלו לא שיעורים פרטיים, בשביל שיעור פרטי, אחד על אחד, אולי יהיה עדיף לך ללכת לקרייזי רולר ולשלם לג'וניש המדריך
. לגבי הרולר, אני חשבתי שמספיק להתחיל עם רולר פשוט ואח"כ להתקדם, אבל טעיתי בגדול... יש לי רולר פשוטים שאני מת להחליף למשהו ב- 1000 ש"ח של K2, מומלץ להתחיל במשהו שיושב חזק על הרגל ושילווה אותך למשך כמה שנים. בהצלחה
דרך אגב - אם את מעוניינת בהדרכות החינם בספורטק, כנסי לפורום הדרכות ב- http://israel-rollers.net

למעלה