חיתוכיות קוקולד מנטה-תפוז
זוכרים שביקשתי עזרה בהכנת קרם מנטה? אז הנענע נתנה טעם עדין מאוד, חיזקתי עם גרנד מרינייר ואהבתי את התוצאה. חיתוכיות שוקולד מנטה-תפוז חומרים: לבצק: 180 גרם קמח כפית א.אפיה 30 גרם קקאו 45 גרם קוקוס 60 גרם סוכר 140 גרם חמאה רכה 1 ביצה לקרם: 185 גרם א.סוכר 30 גרם מרגרינה צמחית רכה 2 כפות חלב חצי כפית ארומה מנטה 2 כפות גרנד מרינייר לציפוי: 185 גרם שוקולד מריר 30 גרם מרגרינה צמחית הכנה: לחמם תנור ל-180 מעלות. להניח נייר אפיה בתבנית מלבנית 18\28 ס"מ (שהנייר יהיה גדול מהתבנית, ככה נוכל לשלוף את העוגה בקלות החוצה) לערבב את חומרי הבצק יחד, וללוש לבצק רך ונעים. להדק את הבצק לתבנית ולאפות 15 דקות. להוציא מהתנור. לשטח את הבצק ע"י לחיצות עם גב של כף. לקרר את הבצק. לחמם בסיר את החומרים לקרם, לבשל מספר דקות עד שהתערובת אחידה והסוכר נמס לגמרי. (לא להגיע לרתיחה) לצנן מעט את הקרם. למרוח את הקרם על בצק השוקולד שבתבנית. לקרר 10 דקות. בבן מארי להמיס את השוקולד והמרגרינה, לערבב טוב. לצנן מעט. למרוח את השוקולד על הקרם מנטה בצורה אחידה. לקרר (במקרר) חצי שעה עד להתקשות של השוקולד. לחתוך לריבועים קטנים עם סכין חמה. הערות: איכסון במקרר. המקור לא היה עם ליקר תפוזים אלא רק עם מנטה.
זוכרים שביקשתי עזרה בהכנת קרם מנטה? אז הנענע נתנה טעם עדין מאוד, חיזקתי עם גרנד מרינייר ואהבתי את התוצאה. חיתוכיות שוקולד מנטה-תפוז חומרים: לבצק: 180 גרם קמח כפית א.אפיה 30 גרם קקאו 45 גרם קוקוס 60 גרם סוכר 140 גרם חמאה רכה 1 ביצה לקרם: 185 גרם א.סוכר 30 גרם מרגרינה צמחית רכה 2 כפות חלב חצי כפית ארומה מנטה 2 כפות גרנד מרינייר לציפוי: 185 גרם שוקולד מריר 30 גרם מרגרינה צמחית הכנה: לחמם תנור ל-180 מעלות. להניח נייר אפיה בתבנית מלבנית 18\28 ס"מ (שהנייר יהיה גדול מהתבנית, ככה נוכל לשלוף את העוגה בקלות החוצה) לערבב את חומרי הבצק יחד, וללוש לבצק רך ונעים. להדק את הבצק לתבנית ולאפות 15 דקות. להוציא מהתנור. לשטח את הבצק ע"י לחיצות עם גב של כף. לקרר את הבצק. לחמם בסיר את החומרים לקרם, לבשל מספר דקות עד שהתערובת אחידה והסוכר נמס לגמרי. (לא להגיע לרתיחה) לצנן מעט את הקרם. למרוח את הקרם על בצק השוקולד שבתבנית. לקרר 10 דקות. בבן מארי להמיס את השוקולד והמרגרינה, לערבב טוב. לצנן מעט. למרוח את השוקולד על הקרם מנטה בצורה אחידה. לקרר (במקרר) חצי שעה עד להתקשות של השוקולד. לחתוך לריבועים קטנים עם סכין חמה. הערות: איכסון במקרר. המקור לא היה עם ליקר תפוזים אלא רק עם מנטה.