חישת הנסתר

טיפ-טיפ

New member
חישת הנסתר

לפי מה שהבנתי מהספר שלי, שאני מקווה שהבנתי אותו, חישת הנסתר זה חלק ממודעות על חושית. זאת יכולת שדומה לאינטואציה ומתבססת על החוש השישי כדי לקלוט ממקומות ואנשים רשמית שאינם זמינים למוח המודע. לדוגמא- *סיפורה של קאסנדרה איסון (שכתבה את הספר מודעות על חושית)- בוקר אחד אמר לי כבדרך אגב בני ג`ק, שהיה אז בן 5 וחצי, שאביו נפל מאופנעו אך לא נפגע. לא ידעתי זאת, אך בידיוק באותו רגע קרתה לבעלי ג`ון תאונת אופנוע במרחק 65 קילומטרים משם, אך הוא לא נפגע. נכון שזה נשמע מדהים?

Tal_Ya_Tal

New member
זה בהחלט לא מפתיע אותי:)

זה בהחלט לא מפתיע אותי וזה בהחלט קיים אצל כולנו. לא חשוב איך קוראים לזה. חישת נסתר, החוש השישי, או קוקוריקו. מה זה משנה? רובנו, נוטים להתעלם מכך. לא להתייחס אך כשאנו מתחילים להיות מודעים לתחושות, לשים לב לכל מה שאנו עושים ולכל תחושה ורגש שלנו, אנו רואים את הרצף של הדברים. אנחנו רואים את `צירופי המקרים`, שאינם מקריים כלל וכלל. ואף מסוגלים לרוב לבחור לשנות את פני הדברים. במקרה של בנה של קסאנדרה, כמו במקרים רבים אחרים, בגלל הקשר הרגשי, יש חיבור חזק יותר בין שתי התודעות. התודעה של בנה ושל בעלה. לרובנו יש את זה עם האהובים עלינו. אם תעשי מחקר אצל הורים שכולים,בפרט אמהות שכולות, תראי שלמרביתן הייתה תחושה מוקדמת, או בדיוק באותו זמן, שמשהו קרה לבניהן. לעתים זה מתבטא אפילו בפיזי. כמו שעון שנעצר מלכת בדיוק באותו זמן. L&L TALYA

רציתי להוסיף..

נזכרתי פתאום.. לילה אחד היה לי חום גבוה מאד והתעלפתי.. כאשר אבא שלי חזר, האמבולנס כבר הלך אבל הוא סיפר שבדרך הוא הרגיש שיש ליד הבית אמבולנס וזה בשבילי. את רואה.. זה קורה.. אולי זה באמת לא נעלם עם הגיל .. ניב

למעלה