חישוקים.

Alfa156 GTA

New member
מזל שבסיקסדייז יש Giant קשוח במקום.

מה שגם הפוסט מ2013....
&nbsp
ואם כבר, באותו הפוסט הוא אומר שהגאנטים של המתחרים לא יותר חזקים, באותו הפוסט יש דוגמאות לכל המותגים עם גאנטים שבורים, ובאותו הפוסט הוא אומר שגם שאר היצרנים משתמשים בגאנטים שהם לא הAFTERMARKET מדף.
&nbsp
רק אומר.
&nbsp
&nbsp
&nbsp
&nbsp

shayph

New member
גם EXC-F מגיע עם Giant

ואם מנהל השיווק מודה כי חברת אקסל בשיתוף היצרנים (קי.טי.אמ , ימאהה) מטעה את הצרכן בכך שמוכרת ליצרנים את שם המותג / הדגם בידיעה שמדובר במוצר אחר אז זה פוגע גם בה וגם ביצרנים.

Alfa156 GTA

New member
כל החברות בעולם עובדות בצורה הזאת.

ככה עובד השוק והשיווק, אין בזה הטעייה, קיבלת "גרסה" שמותאמת למוצר שקנית.
&nbsp
&nbsp

shayph

New member
ככה לא עובד השוק הספיציפי ובטח לא תחום השיווק

תפתח את קטלוג Power parts ותמצא שם 2 סוגים של מוצרים, כאלו ש"נשענים" על מותגים החיצוניים (מותגים חזקים) וכאלו ש"נשענים" על המותג הפנימי (KTM)

לדוגמא:
אגזוזים של FMF לדגמי 4 פעימות ללא מיתוג הדגם (4.1 או Q4)
ומנגד רפידות בלם ממותגות KTM (כאשר ברור לי ולך שKTM לא מייצרות את זה). דוגמא נוספת הינה גלגל השיניים של חברת supersprox שממותג בקטלוג החלקים של קי.טי.אמ כ "2K" ו וממותג בחברת סופרספרוקס כ-"stealth" ומנגד חלקי האנודייז שממותגים תחת המותג KTM (ששוב לא KTM מייצרת)

בכל אחד מהמקרים KTM לא מייצרת את הפריט , אבל בהתאם להסכמים וחוזק המותג שמולו עובדת KTM תמצא את שם המותג ללא הדגם או שימותג כפריט של KTM. ובכך אתה נותן "גרסה" מותאמת לדרישות KTM ללא שימוש במותג הדגם

מה שרשום בפורום עם "אקסל" שמשתמש שאל האם הדגם takasago שמגיע עם אופנועי היצרנים למעשה לא אותו דגם? ומנהל השיווק של החברה ענה לו בחיוב עם הסבר שלא קשור לכלום.

עכשיו למה גם אתה לא רוצה להשתמש בשם הדגם שלך כאשר אתה סוגר עסקת "גרסה מותאמת" ותעדיף רק להשתמש בשם המותג? כי למעשה בדיוק כמו שמנהל השיווק רשם, ישנה דרישה להוזלת עלויות שבא על חשבון איכות המוצר ואתה לא רוצה לקשר את הפגיע באיכות המוצר לדגם הספציפי ובמקביל אתה מקבל חשיפה למותג שלך.

Alfa156 GTA

New member
מסכים חלקית ועדיין

בין הקטלוג להסכם OEM על גבי המוצר המוגרת הסופי יש פחות קשר.
אופנוע הוא סט של מכלולים ממאות ספקים, כל ספק כזה הוא ספק OEM של קטמ.
&nbsp
תהיה בטוח שלרוב הגרסה שאתה מקבל המותאמת לדרישות KTM היא לא גרסת המקור שהיצרן מוכר בתור מוצר חיצוני, טוב יותר רע יותר חזק יותר חלש יותר זול יותר, הכל יכול להיות אבל זה מה שנקרא OEM בדיוק.
&nbsp
&nbsp

shayph

New member
גם בחלקי OEM תמצא את אותם מוצרים על המדף מחוץ ל KTM

לדוגמא במיסבים באופנועים אתה תמצא את שם היצרן (SKF , INA , NSK וכדומה) + מק"ט ותוכל לרכוש בדיוק את אותו המיסב ברוב המקרים מהיצרן המיסבים, אני בספק אם יש שוני בין המוצרים במיוחד שיושבים תחת אותו מק"ט של היצרן המיסבים.

ייצור מוצרים בהתאמה אישית לצרכי הלקוח זה כבר משהו אחר. זה גם אומר שעד אותו רגע שהלקוח דרש את המוצר בהתאמה אישית המוצר לא היה משווק בשוק ובדרך כלל היצרנים האלו אינם פונים ללקוח פרטי אלא עובדים אך ורק מול לקוחות עסקיים.

ומה שרשמתי בהודעה קודמת בנוגע להטייה עם שם המותג ודגם תופס גם ליצרני
OEM לדעתי האישית. אין שוני מהותי

לא הבנתי איפה פה הבעיה, יצרנים מייצרים על פי מפרט

לייצרנים אחרים ועדיין שמים את הלוגו שלהם על זה

עדין אקסל הוא היצרן

DAN TAL

New member
טגסקו זה לא דגם. זה שם המפעל המקורי שהתחיל לייצר חישוקים.

אקסל,זה מותג שתשלובת טגסקו נתנו למפעל ליצור החישוקים בגלגולו הנוכחי.
RK זה מותג השרשראות של התשלובת.

קרא כאן:
takasagowww.excel-rim.com/history.htm

shayph

New member
הייתי בטוח תמיד שזה הדגם, אם כך חזור בי במה שרשמתי

אז מדוע באמת יש לדעתך בעיה?

DAN TAL

New member
יש כאן ענין של הטעית הציבור.נשתמש בדוגמה הנ"ל,על-אף שכנראה

זה לא מקרה ויצרן OEM יחידים שפועלים כך.

השוק למד לחשוב במשך השנים,שחישוקי AXCEL נחשבים כ AFTERMARKET ,טובים יותר מהמקור.
ועל-כך שמם נבנה.
יצרן OEM,מרכיב חישוקים כאלו על האופנוע אותו הוא מוכר ומציין את יצרן החישוקים הנ"ל ,כיתרון מובנה באופנוע שלו.

אנחנו כלקוחות,מתרשמים מיצרן החישוקים הנ"ל,אותו לימדו אותנו להעריך ,מתרשמים מיצרן ה OEM שחשוב לו להתקין באופנוע שלו מוצר מהשורה הראשונה ובעצם,לא המוצר אותו למדנו להעריך,הוא המוצר המורכב באופנוע.

אין פה שום הטעיית ציבור לדעתי.

אקסל יצרן חישוקים מתמחה, הוא זה שמייצר את החישוקים לקטמ, זה בטוח יותר טוב ממפעל הודי אנונימי שמייצר לך את החישוקים. לכן אין פה שום הטעיה של ציבור, כל העובדות נכונות

מעבר לכך מעולם לא ראיתי בעיה בחישוקים של קטמ... או שזה שינה למישהו מה הרכב החומרים...

ואולי בכלל הרכב חומרים רך יותר עדיף לאנדורו?

Alfa156 GTA

New member
הוא דווקא צודק ב100%, וזה גם נכון אם החישוק פחות טוב.

אין פה שום הטעיה ודווקא אתה זה שעושה מזה סיפור כאילו ובכיכול החישוקים של קטמ פחות טובים...
&nbsp
&nbsp

DAN TAL

New member
התכוונת טועה ב 100%. אני עושה מזה סיפור? איך בדיוק?

העלתי הודעה,שכולה מועתקת,עם קישורים וציטוטים כשכל המלל שכתבתי בעצמי היה-..."מענין..." ואתה הופך את זה ל..."ודווקא אתה זה שעושה מזה סיפור כאילו ובכיכול החישוקים של קטמ פחות טובים..."
אז איך...?
ולענין.
אז אושיה מ AXCEL,היא זו שטוענת שהחישוקים שהם מוכרים ל KTM,פחות טובים מחישוקי ה AXCEL המקוריים שנמכרים בחנויות.
כאלו שאתה ואני יכולים לקנות.
אז אני שואל,במה ומי עובדים עלינו ,שהם מתקינים חלקים דרג שני של מוצרים שנחשבים מוצרי איכות,באופנועים ולא מספרים על כך...

וזו,חתיכת הטעיה מרגיזה של הציבור.

צודק, טועה.. לא יודע אבל לקרא אני יודע

תמצא לי איפה בציטוט שאתה העלית כתוב "פחות טובים"?
ראיתי "שונים", "יקרים פחות", "רכים יותר" אבל בשום מקום לא ראיתי "פחות טובים"

אז כנראה שלא רק אני מדבר שטויות.

Alfa156 GTA

New member
ועוד באותו השרשור מדברים על איך אצל כולם נשברו...

אבל דן טל היה חייב לציין את זה...
&nbsp

DAN TAL

New member
שמע.יש לך בעיה? תפנה למשרשרים האמריקאים.

אני ציינתי רק את ענין הטעיית הציבור.
חוץ מזה,לא דיברתי על שום דבר אחר.

זה לא מפריע לך ולגז לדבר שטויות....

למעלה