חישולים

Romeo Ferrari

New member
חישולים

שמעתי הרבה דיעות בנוגע לחישולים של כל מיני חלקים בגוף, ורציתי גם לישמוע את דעתככם. אני מחשל את הידיים והרגליים במכות לעצים, ועוד את הארבע ראשי, את הגב (בצדדים, לא זוכר את שם השריר), את הכתפיים ואת הבתן עם "בו".

קישואים וחישולים

אני מחשל את הלשון . אני מתעורר בשעות הבוקר המוקדמות "כשאפילו הציפורים נוחרים על העצים " רץ כ 30 דקות לחימום ואז מגיע לצמח הקקטוס החביב עלי ...אני מסדיר דופק ואז.. מלקק אותו... מקדימה (כמו ליקוק גלידה ..)... ומאחור (בצידה התחתון הנושק לחיך ) . אני מבצע פעולה זו בסטים עולים עם הזמן כמו שלמדתי ממחקרו האקדמאי של ידידי סובח שחזר מתאילנד לאחר שהתאמן שם שנתיים וראה את החישול הזה בסרט הודי מחקרי מתחילת המאה . כיום אני בן שלושים ובקלות ניתן לראות - יש לי לשון חדה ומחושלת ודרך אגב לשון היא כלי הנשק היחיד שמתחדד ככול שמשתמשים בו יותר. על חישול תנוכי האוזניים אכתוב בהזדמנות ....אחרת זאת טכניקה שונה לחלוטין ..אבל גם כן מחקרית...

mickeym

New member
../images/Emo45.gif לא עושה איתך רנדורי../images/Emo5.gif ../images/Emo6.gif

WaveGal

New member
../images/Emo6.gif ולגבי האוזניים

אוזניים יש לחשל על ידי האזנה לשטויות ודיברי הבל (להלן תרומתי הצנועה לחישולכם). למזלנו, למרות שקשה להבדיל בין השניים לעיתים, הם נפוצים למדי ותורמים לחישול באותה המידה. עם רכישת האטימות, האדישות או שיוויון הנפש המתבקשות, ניתן להגביר את עוצמת החישול ולהאזין לקללות ונאצות של ממש (שוב, ההבדל הדק אינו מפריע לחישול). מאסטרים אמיתיים יכולים לקרוא את כל ארכיון הפורום (כולל המחיקות) באחר צהריים אחד מבלי להניד עפעף. (אגב: נותנים לך לעלות למטוס עם הלשון החדה, או שאתה צריך להפקיד אותה אצל אחת הדיילות?) ועוד אגב: איך הלך הציטוט: "משביעו רעב ומרעיבו שבע" (יצחק... מישהו... הצילו... מראי מקום.. ציטוט מדויק)

pzirpim

New member
בברכה

"אבר קטן יש באדם משביעו רעב מרעיבו שבע." בבלי, סנהדרין, קז. בברכת רעב ושבע, שבע ורעב.

bennyTKD

New member
גם אני רוצה לברך

"אבר קטן יש לו לאדם, מרעיבו שבע, משביעו רעב" תלמוד בבלי, סוכה, דף נב.

WaveGal

New member
הממממ. שני מקורות ושני נוסחים...

האם התכוונו רבותינו לשני אברים שונים? או שמא, במקום לחשוב על משהו מקורי או לפתוח ספר פשוט ציטטו מהזיכרון וטעו קצת. מעניין גם שבנוסח הראשון מקדימים את השובע המרעיב ובשני את הרעב המשביע... המממ (אין לי מושג מה זה אומר). (ותודה גם לך, בניטקד) בברכת רעב משביע ושובע מרעיב

bennyTKD

New member
על זה אתה תוהה?

למה אתה לא שואל מדוע הגמרא אומרת איבר קטן... ובמיוחד אחרי שיצחק עזר לי פעם למצוא את הסיפור מהגמרא שמראה שזה בכלל לא קטן... בני

WaveGal

New member
האיבר השני עליו חשבתי הוא המוח...

ולכן לא התפלאתי כשציינו שזה איבר קטן

pzirpim

New member
בני שלום,

אשמח מאד אם נוותר על "כאילו דה", לדעתי זה ביטוי מאד לא מצלח. בידידות, ובברכה

Ze Colmeia

New member
שאלה...

חישול זה יענו לחזק איברים בגוף ע"י מכות
אם כן אז איך בדיוק עושים/מתאמנים על זה

Romeo Ferrari

New member
תודה על העזרה

למדתי הרבה, ועכשיו אני יודע שזה טוב להעזר בירקות לחישול אברים ויש אברים שצריך לחשל ובכלל חשבתי שאני לא מישתמש בהם. טוב, אני רץ לקחת פפיה לחישול מייתרי הקול...

חישול ברצינות

חישול עצמות על ידי מכות שניתנות במאונך לעצם (כמו לו-קיק )פוגע בעצמות והורס אותן חיזוק העצמות יכול להעשות רק על ידי עומס מבוקר והדרגתי (הדגשה) בניצב לעצם -משמע לרוץ להרים משקלים (בצורה נכונה ומדורגת ).כך ורק כך העצם נבנת . חישול שרירים אנו קיים יש שריפת תאי עצב . במקום כל מני חבטות היכולות להזיק רצוי לבצע אימוני כוח מסודרים ומדורגים . ותודה לאלי סדרס -חוקר אימוני כוח בגילאים צערים ואפדמיולוגיה של פציעות ספורט בוינגיט . אה והוא ביקש ממני כמובן להפסיק עם חישול הלשון לטענתו הפכתי עוקצני -קוצני מאז החלתי בחישולה.

למעלה