חישוב הוצאות

חישוב הוצאות

בן זוגי ואני רוצים לאמץ כלב, נשמח לדעת מה כרוך הענין מבחינה כלכלית ? בתודה מראש טלי ואמיר

אם יש לכם מזל ואין הוצאות

על טיפול וטרינרי כלומר הוא לא נדבק בכלום, לא נפצע ואין לו חום אף פעם אז אפשר לדבר על ממוצע של 200-300 ש"ח לחודש ופעם בשנה חיסון, לגבי גורים יש בחודשים הראשונים די הרבה חיסונים, אבל קחו בחשבון שכל פציעה קלה ו/או מחלה שהם לא משהו שאפשר לתכנן מראש עשויות לעלות כמה מאות ש"ח לטיפול החל ממחיר הביקור שאני באופן אישי משלמת 140 ש"ח לפגישה בנושא מסוים (אם אני חוזרת למחרת להמשך אז לא גובים ממני שוב) מחירי תרופות, זריקות וכד' רק אתמול יצאתי ב 240 ש"ח לטיפול בפציעה של הכלב במשחק בעין והיום אני צריכה לחזור לעוד זריקת אנטיביוטיקה והמשך בדיקה שזה אומר לפחות עוד 100 ש"ח אם יצטרכו עוד דברים. אם אתם רוצים ממוצע חודשי יציב קחו בחשבון בלת"ם של נניח 2,000 ש"ח לשנה ליתר בטחון (זה בדרך כלל פחות לכלב בריא בדרך כלל) ועוד הממוצע של 200 ש"ח לחודש ותגיעו לדעתי כולל בלת"מים למשהו קרוב ל 400 ש"ח לחודש. כמובן שיכול להיות שהכלב שלכם יראה וטרינר רק פעם בשנה בחיסונים והוא מאד חסכוני באוכל, צעצועים ועצמות למיניהם ואז זה יהיה אולי 100 ש"ח בממוצע פחות.

למעלה