חישוב דמי נסיעה!

erez85

New member
חישוב דמי נסיעה!

ממודיעין ליהוד , מהו חישוב מחיר הנסיעה הכולל לצד אחד? האם ידוע לכם מהם קוי האוטובוס לכיוון - האם אוטובוס אחד או שניים? אני צריך לחשב את עלות הנסיעה הכוללת.. כל אינפורמציה תתקבל בברכה!

ורדה 1

New member
שני אוטובוסים בוודאות אבל אני לא ממש יודעת איזה ולאן. אפשרות אחת (אם כי לא הכי טובה) היא ליסוע במרגלית עד ת"א, ומשם בטוח יש אוטובוס ליהוד. אבל אני מניחה שאפשר ליסוע עם האוטובוס של פתח-תקוה ולרדת איפשהו בדרך (מסובים, תל-השומר) ומשם לקחת עוד אוטובוס. אם זה רק לצורך חישוב (כדי לקבל תוספת נסיעה במשכורת) אני מניחה שזה בערך אותו דבר, כי הנסיעה בקו של פתח-תקוה היא קצת יותר יקרה. אין לי מחירים, אבל אפשר לחפש באינטרנט.

ורדה 1

New member
בדקתי עכשיו באתר של אגד האפשרות היחידה היא מתחנה מרכזית בת"א - מחיר נסיעה 5.30. את מחיר הנסיעה ממודיעין לתל-אביב בטח יש מי שיודע כאן.

yoyo10

New member
יהוד ממש קרובה למודיעין בקו אוירי

אבל באוטובוסים זה ממש מסובך נראה לי שצריך לנסוע דרך ת"א או יש קו חדש מראשון ליהוד אבל השאלה עם השעות חופפות

mobzy

New member
דרך לוד

סע בקו 150 של מרגלית ממודיעין ללוד. שם תחליף לקו 475 של אגד מלוד לת"א שעובר דרך יהוד. קו 150 ללוד - אני לא יודע כמה עולה, בטח הרבה אנשים כאן יוכלו לעזור. קו 475 עד יהוד יעלה לך 9.80 ש"ח. יכול להיות שמבחינת מחירים זאת לא האופציה הכי זולה אך בהחלט הכי מהירה (גם זמן נסיעה וגם תדירות גבוהה)

אפי111

New member
יש גם קו 15

שמגיע לבן-גוריון ומשם 475 ליהוד. אבל התדירות שלו נמוכה (7:30 בבוקר ואח"כ עוד כמה פעמים).

למעלה