חישה אנרגטית...

kung fu

New member
חישה אנרגטית...

ביום שבת הלכתי לי ברחוב אבן גבירול בתל אביב.....וחשתי אנרגיה מוכרת מתקרבת..... הפניתי את המבט וראיתי (אולי?) מישהי שמשתתפת בפורום הזה
(שפגשתי אותה כמה פעמים גם פנים מול פנים) היא בדיוק עברה מתחת לגשר של העירייה, בסביבות 20:30, עם עוד חברה. עמדתי בצד השני של הרחוב, ולא הייתי בטוחה שזאת היא..... זה הרגיש כמו ההליכה שלה, ושפת הגוף שלה, וכמובן כפי שציינתי האנרגיה המוכרת. לא ידעתי אם להסתמך על יכולת החישה האנרגטית שלי המתפתחת, וגם לא התחשק לי לצעוק וכדומה...אז לא אמרתי כלום
מעניין אם זאת באמת היתה היא...אם כן, היא תדע. אם כן, קדימה...תכתבי כאן משהו

יעל :-)

New member
לא הבנת עדיין שאת צריכה לסמוך על

התחושות שלך?!
אין לי מושג איך קלטת אותי... הסיכוי למצוא אותי מהלכת ברחובות תל-אביב הוא אפסי... פשוט לא קורה. אני אמנם הרבה בתל אביב לאחרונה, אבל במקום מאוד ספיציפי. נראה לי אפילו שהפעם האחרונה שטיילתי לי ברחובות העיר, היתה אולי בעצם איתך.
במקרה הפעם נגררתי לשם על ידי חברה. מסתבר שיש אנשים שנוסעים עד תל אביב ומחפשים שעה חניה רק בשביל לאכול גלידה. אז... מסתבר שאותי כבר ראית, אבל הפסדת גלידה. מקווה שפעם הבאה תגידי שלום

kung fu

New member
ענק! ../images/Emo6.gif סחתין לעצמי

על החישה האנרגטית המעולה! אז זאת באמת היית את!!! טוב, בפעם הבאה אני אלך על זה.......
קלטתי את המיקום שלך ממש בקלות, מיד לאחר שקיבלתי את המידע שמתקרבת אנרגיה מוכרת. פשוט סובבתי את הראש והנה.....יעל!! אבל רגע....אמרתי לעצמי...יעל? מה היא עושה פה? ואולי זאת לא היא? אבל זה גם מרגיש כמו ההליכה שלה (ראיתי אותך מהצד. את הלכת עם הצד שלך אלי. לא מקדימה)....וחשתי אותה..... טוב...נו..לא נורא...נשאל אותה בפורום, ונראה אם זאת באמת היתה היא!
חה חה חה!

kung fu

New member
איזה קטע שנסעתן רק בשביל גלידה!

אגב, לא הייתי לבד, אז אולי אם הייתי לבד הייתי צועקת בקלי קולות: "יעעעעעעעל!!!" ומצטרפת אליכן לגלידה...

mimeli

New member
../images/Emo24.gifWOW!! איזה כיף לך!

איזה מתנה נפלאה זה- לחוש אנרגיה! אני בנתיים חשה אנרגיות של אחרים רק כשהם קשים ושליליים.. איך את מצליחה..? סימון

kung fu

New member
אני ממש טירונית בתחום ../images/Emo13.gif

אני משערת שהיכולת הזו התפתחה (ועדיין מתפתחת) בעזרת לימודי הקונג-פו + אמנות היכולת, הצעידה שלי בדרך הלוחמים (התעסקות בחלימה ועוד)....ואולי כישרון טבעי? אבל אני ממש ממש מתחילה.

kung fu

New member
אה. כן.

גם יצא לי לזהות מרחוק אנרגיה של כמה אנשים שצועדים בדרך הלוחמים (יותר נכון, משהו שקרוב לכך.) אל תשאלו אותי איך ולמה. השכל שלי (החלק שיכול להסביר) לא מעורב בכל הזיהויים האלו
אגב, הרבה פעמים שיש לי תחושות פנימיות, הוא (השכל) מעיז עוד להתערב ולהביע את דעתו המצחיקה
. לאחרונה אני אפילו לא עונה לו. פשוט עושה מה שאני מרגישה.

kung fu

New member
זה היה מידע שעבר בתוכי

לא בצורת מראה, ולא בצורת קול. זה פשוט מין ידיעה כזאת שמצטרפת אלי. אני אדגים: אני יכולה ללכת למקום כלשהו ואז אני יודעת שאני צריכה לקחת איתי לשם משהו. (קיבלתי מידע ללא בקשה. זה פשוט בא). לא שמעתי קול בתוכי, אלא המידע זרם בתוכי. (קצת קשה לי להסביר את זה במילים. אבל זה לא מורכב). כשאני מנסה לחוש אחרים מרחוק, או כשאני מנסה לקבל מידע מרצוני, אז המידע גם עובר בתמונות, ולא רק באופן הקודם שתיארתי.

kung fu

New member
אופס, ואם זה לא היה ברור

המידע שיש אנרגיה מוכרת באיזור (יעל.) לא היה בתמונה, אלא מידע שעובר בתוכי (בצורה הראשונה שתיארתי בהודעה).

למעלה