חישגד חדש של גיתם

חישגד חדש של גיתם

הנה הסיבה למה ביליתי קצת פחות שעות בשבועות האחרונים. מדובר בסדרה של שלושה סרטים. אחד כבר באוויר ואחד יעלה עוד כמה ימים. יכול להיות שחלק מכם קיבל כבר במייל את הסרט השני, אני בינתיים מנוע מלהעלות אותו לכאן. תצטרכו להתאזר... קרדיטים: סמנכ"ל קריאייטיב: אסי שביט מנהל קריאייטיב: ניר פרח ארט: יוסל דוידוב קופי: מירן פחמן במאי: יונתן גורפינקל

efeinsch

New member
שיחקת אותה ../images/Emo45.gif

בואנ'ה, זה אחלה סרטון! ומנצל"ש חלקית: מה קדם למה, אריאל זילבר או הזמר הצרפתי?

efeinsch

New member
אוי

בן טוב כבר חידד את החידוד

מי אתה חושב היה קודם?

כמובן שהשיר הצרפתי הוא השיר המקורי (מה שאומר שאריאל לא ראה גרוש מהפרסומת...). אם זה מעניין אותך, אני אכתוב לך מחר את שם השיר ואת שם היוצר.

השיר והקישור-

תורגם לעברית ע"י יונתן גפן. הזמר בקליפ הוא הכותב המלחין והזמר המקורי של השיר. לגבי הסרטון אהבתי את הרעיון ואת הדיבור בסוף. עליה רצינית מאוד ברמה של הסרטונים לחישגד.

הנה השני בסדרה

ותרשו לי לנצל את קשרי כמנהל הפורום ולתת הפעם רשימת קרדיטים ארוכה יותר לכל האנשים הטובים שהיו שותפים לקמפיין: סמנכ"ל קריאייטיב: אסי שביט משנה למנכ"ל: מיכל דבורצקי סמנכ"ל קריאייטיב פלנינג: אימי עירון מנהל קריאייטיב: ניר פרח ארט דיירקטור: יובל דוידוב קופירייטר: מירן פחמן מפיקות: ליאת משה, דנה תמרי פלנרית: לילי אהרון מנהלת לקוחות: מיכל צוקרמן תקציבאות: בטי קולבק, עינת אדרוקי מדיה: ליאת בקייר, טל וינדמן

efeinsch

New member
אמממ

לדעתי פחות טוב מהראשון. היה משהו באופנוע שממש התחבר לתסריט. פאנץ' חד שגורם לך לחייך ולפרגן בכיף לשליח. אולי משהו בסגנון "קורע את התחת, אבל עם כל החרא של העבודה, יש לו את הפינוק שגורם לו לשכוח הכל ולסחוב בכיף את המשמרת". פה אין את ההרגשה הזאת, כאילו היא הגירה ליטרים של זיעה על הבובה המסריחה, עארסים-צעצוע עשו עליה פאלאברות, אבל הסוף חייב להיות טוב אז נתקע לה מערכת קולנוע הזויה שלא קשורה למציאות. קצת לא טבעי ומאולץ.

10יוסי10

New member
סרטים חמודים

אהבתי את הפשטות שלהם. אבל בכל זאת הערה קטנה: אני חושב שאפשר היה להישאר עם הדיבור בגובה העיניים, גם בלי להישמע מגנוב. לא אהבתי את ה- "אבל היי..." בקריינות. נשמע יותר מידי קופירייטרי. גם מ"הבואנה" לא נפלתי.

ובמעבר חד לחישגד

הפרסומת של חישגד יכלה להיות מצוינת אבל היא רק בינונית, יש בה המון אבל אין בה את הכול והרי התובנות: הסיבה שבעטיה אנחנו כל כך מעריכים, אוהבים ומוקירים פרסומות מחו"ל, היא שמעבר לעובדה שיש שם קופירייטרים / מעצבים / במאים / מפיקים / שחקנים טובים יותר, יש גם שימוש אמיתי ומקורי בתובנות הקטנות והחכמות של החיים. תחפרו שנייה בראש, תחשבו על הפרסומות הכי טובות שאהבתם, , ותגיעו למסקנה שהם חדרו אליכם מכיון שראיתם את עצמכם באותה הסיטואציה, בגלל שיכולתם להזדהות עם המצבים הקומיים והדרמטים אליהם נכנסו הגיבורים הבסיס לפרסומת של חיש גד הוא השימוש בתובנה מקורית וחכמה שעדיין לא נראתה במחוזיתנו. לא מוכרים לך פנטזיה בובמסטית וגסה כמו של מפעל הפיס (נכון , אלא לא אותם סכומים אבל עדיין) אלא פנטזיה דיאט. ריאלית, קטנה אמיתית, היישר מהמציאות רוויית האובר דרפט של כל אחד ואחד. על זה כל הכבוד לעמלים במלאכה הסיבה שהפרסומת של השליח לא מושלמת היא בגלל, השימוש הלעוס והנדוש בדמות השליח בחיאת, כמה פעמים עוד אפשר לראת עוד סצינות עם שליח, אין עוד מקצועות אחרים בעולם שאפשר להשתמש בהם. מה כל ישראל שליחים זה לזה ? הפרסומת השנייה (הבחורה בתור אפרוח) לוקה בחוסר הגיון , הגיוני שהשליח, ישדרג את הטוסוטס לאופנוע כבד וימשיך בעבודתו הרגילה, למה שהבחורה - מחלקת הפלאיירים הקטנה, תקנה לעצמה מערכת קולנוע ביתי, מה הקשר בין העבודה להנאה.? ולמה להשתמש שוב ושוב בבחורה יפה (יובל שרף כמדומני) הלא, המסר של חיש גד הוא שכל אחד יכול לזכות, אז אי אפשר פעם אחת להשתמש בבחורה רגילה בעלת מראה סטנדרטי, תאמינו לי שזה לא יוריד כהוא זה מפנטזיית הזכייה. אולי רק יוסיף. מעבר לכך, הבימוי, אוי הבימוי, למה לעזאזל הפרסומות מעבר לים עשויות ביד עדינה, מלאת חן, עם זויות צילום מקוריות. ופה הן עשויות באותה מידת רגישות כשל טבח ביוטבתה בעיר. לסיכום, כולם להחרים את ספגטים

שלוליה

New member
חח..

הסוף עם הספגטים הרג אותי. :) בכל אופן, נחזור לחישגד- השליח יכול להיות מציאותי. שליחים אנחנו רואים כל הזמן. אבל מחלקי הפלאיירים לא מתחפשים ככה, לפחות לא בישראל.

אחלה פרסומות

אסטרטגיה טובה, לא מאכילים אנשים במסר הקבוע של פנטזיות לא מציאותיות גם במקומות שבהם זה לא נכון.. הקריאייטיב מגניב לגמרי! ואני דווקא ממש לא מסכימה עם הקודם לי בבלוג שאמר שהבחורה כאילו יפה מדי. היא ממש מתוקה, ולא נראית כמו דוגמנית וזה בדיוק הקסם שלה.

למעלה