חיקוי מעליב

drumsking

New member
חיקוי מעליב

אני לא יודע אם מישהו מכם צפה בארץ נהדרת בכל מקרה חיקו אותו בגלל הגניבה חיקוי לא דומה,מעליב ראיתם?

הדסי 26

New member
לא יודעת אם מעליב

אבל ממש לא היה מצחיק בכל אופן, לאנשים כמונו שמכירים גם את הסגנון דיבור קצת וכו' בטוח שאת הפנים ואת השירה- זה היה ממש לא דומה. יאללה בקטנה :)

morenolocoloco

New member
כל כך צפוי תגובות כאלה - חוש הומור מכירים ?

הלו ??????? חוש הומור ...שמעתם על המושג הזה ???? הרי זו מטרת התוכנית - סאטירה. ובסאטירה מקצינים ומגזימים בכוונה ! אז צאו כבר מהבועה, עמיר הוא לא איזה "פרה קדושה" מותר לצחוק גם עליו.....יאללה חפיף ! החיקוי לא התכוון להיות דומה, לא להיות בדיוק, אלא להיפך...מוקצן ומוגזם ! אני אהבתי מאוד !

הדסי 26

New member
זה שאהבת זה לא אומר שיש לך חוש הומור יותר טוב

מותר לצחוק על רב הדברים בעולם. אבל זה פשוט לא היה מצחיק . "חבל" במקום "מזל", בגיל שלוש הייתי יותר מצחיקה מזה. זה גם לא היה מוקצן ולא מוגזם, זה פשוט היה לא בכיוון. אבל בקטנה, עזוב, עכשיו אני נשמעת כאילו אני ממש מוטרדת מעניין :) נשיקות ויום טוב, הדסי :) (אגב כתבתי שלא מעליב, אז אולי קראת מה שציפית לקרוא ולא מה שהיה רשום )

revital110

New member
צר לי שאתה חושב שאנו חיים בבועה

אבל אתה צריך להפסיק לחשוב שכולם אותו דבר. הצחיק אותך? יופי. יש מי שאוהב ויש מה שלא. אתה תמיד מנסה לקחת את כולם לכיוון שלך, כל אחת וטעמו האישי.

מורנו, מה שהיה צפוי...

זה שאתה תגיד שאהבת.. מין יצר רע שכזה.. לדעתי חיקוי חלש.. וסאטירה זה לא(!!!) קודש קדשים אלא התקשורת אומרת לנו להתייחס אליהם ככה וזה בלי קשר לעמיר.. לא מבין מה ההתלהבות להעליב אנשים... לא מבין.......

לא ראיתי את הקטע אבל שמעתי אותו

ואני יכול להגיד שרק שמעתי ואפשר להגיד שצחקתי. אין שום דבר מעליב פה. עמיר הוא דמות ציבורית הוא בחר בסוג החיים הזה ומה לעשות זה חלק מהחיים שלו. ולגבי הסיפור עצמו אין שום דבר להעלב ממנו.

ודרך אגב

אחרי עונה כל כך עלובה ולא מצחיקה שיש להם עד עכשיו לפי דעתי זה הציל להם את המצב זה וקצת מה שעשו לגיא זוהר

כן יוגב,לצחוק בלי לראות... גם זה צפוי..

ודרך אגב, הקטע היה כל כך טוב כמו שאתה אומר על אף שלא ראית שבאתר שלהם הם העלו את כל הקטעים שהיו באותו פרק חוץ מהקטע הזה... ממש הציל את המצב...

אני בטוח שהם גם עשו אותו די דומה..

ובבריאל תעשה לי טובה ופסימיות והציניות תשאיר מחוץ לפורום. לפי דעתי הקטע הזה היה פשוט טוב! ומה ציפית? שהם יעלו תוכנית של יותר משעה לאתר אינטרנט?! מה מעלים כמה קטעים ובד''כ את מה שבאולפן עצמו הם לא מעלים אז מה לעשות. בכל זאת אני מתכוון ללכת לראות את הקטע הזה ואני בטוח שדעתי לא תשנה אך אם היא כן תשתנה אני איידע אותך

leeron161

New member
הלאה נקסט

אל תתקעו לי על קטע אחד בארץ נהדרת היה ניגמר הלאה לא להתחיל לחפור זה היה ככה וזה היה ככה. הם העבירו את מה שרצו להעביר וזהו. אתם רוצים תראו אתם לא רוצים אל תראו רק אל תבכו... ואל תשכחו יש לנו ארץ (יש אנשים שגם את זה אין להם חחח...)

עמירה20

New member
עד עכשיו לא יצא לי לראות אף לא פרק אחד של ארץ

נהדרת אבל באמת לא ידעתי שככה מסתלבטם על עמיר מה הם עושים ממנו צחוק על משהו? זה לא בסדר שהם ינסו לגרום לכולם לצפות בתוכנית ולצחוק על חשבון עמיר. אבל כל אחד ודעתו למרות שלא ראיתי אז אני חושבת שעמיר לא יאהב את זה אבל מי יודע, אוליי הוא אהב וצחק מזה גם תלוי איזה מצב רוח היה לו באותו היום . לא?

למעלה