נכון בהתחלה היא מדברת כמו חילת? חשהההההההה חיללתתתתת
ס סוכריה16 New member 23/10/05 #53 הולה.(נקודה) ד"ש לכולם. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח לא ידועת הצחקת אותי אבל יש לך קל יפה ותרדי על לואיסנה פורפיייייייייי
הולה.(נקודה) ד"ש לכולם. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח לא ידועת הצחקת אותי אבל יש לך קל יפה ותרדי על לואיסנה פורפיייייייייי
L LemonLimeLilach New member 23/10/05 #59 אי אפשררר חייב הבעות פנים ניסיתי להקליט וזה יוצא רק נשימות כאלה זה מגעיל
ס סוכריה16 New member 23/10/05 #61 חעחעחעחעחעחחעחעחעחעחחע קרעת אותייייייי זה נכון ללואיסנה יש כזה דיבור עם נשימות בין לבין חחח כאילו היא בשוק כזה אז תנסי לחקות את קמילהההההה
חעחעחעחעחעחחעחעחעחעחחע קרעת אותייייייי זה נכון ללואיסנה יש כזה דיבור עם נשימות בין לבין חחח כאילו היא בשוק כזה אז תנסי לחקות את קמילהההההה
ס סוכריה16 New member 23/10/05 #66 עדיין , במילים שלה, בארגסיביות .. נו את יודעת? לא חייב להיות אותו קל! חחח אני עדיין חושבת שאם את שרה יש לך קל מהמם!! כי הוא ממש יפה
עדיין , במילים שלה, בארגסיביות .. נו את יודעת? לא חייב להיות אותו קל! חחח אני עדיין חושבת שאם את שרה יש לך קל מהמם!! כי הוא ממש יפה
L LemonLimeLilach New member 23/10/05 #67 אם תשמעי אותי שרה לא תחשבי ככה חח עם קמילה.. ננסה למצוא איזה קטע יפה שלה ולהגיד משהו נראה אם ייצא יפה
אם תשמעי אותי שרה לא תחשבי ככה חח עם קמילה.. ננסה למצוא איזה קטע יפה שלה ולהגיד משהו נראה אם ייצא יפה
ס סוכריה16 New member 23/10/05 #56 לא הקל.. איך שהיא אמרה חח לא יודעת אבל זה היה נשמע מצחיקולייייי חחחח רק שהיא עשתה "הולה?!" לילך תשירי! רואים שאם תשירי יהיה לך קל מהמםםםםם
לא הקל.. איך שהיא אמרה חח לא יודעת אבל זה היה נשמע מצחיקולייייי חחחח רק שהיא עשתה "הולה?!" לילך תשירי! רואים שאם תשירי יהיה לך קל מהמםםםםם
N natali61 New member 23/10/05 #9 יש לי מיקרופון אבל אני לא יודעת איך אני מקליטה את עצמי למחשב מישו יכול לעזור לי פליז???
L LemonLimeLilach New member 23/10/05 #20 אפשר! שמים את הסמן איפה שמתחיל מה שאת רוצה לשמור ואז עריכה ומחק לפני המיקום הנוכחי, ואת שמים את הסמן איפה שנגמר מה שאת רוצה לשמור ואז עריכה ומחק אחרי המיקום הנוכחי, וככה נשאר רק מה שאת רוצה לשמור
אפשר! שמים את הסמן איפה שמתחיל מה שאת רוצה לשמור ואז עריכה ומחק לפני המיקום הנוכחי, ואת שמים את הסמן איפה שנגמר מה שאת רוצה לשמור ואז עריכה ומחק אחרי המיקום הנוכחי, וככה נשאר רק מה שאת רוצה לשמור
N NaaMaZ 17 New member 23/10/05 #14 ../images/Emo79.gifחח רעיון חמודי../images/Emo45.gif אבל אני לא יודעת אני אשמע אתכם:]
R rotem rispecttt New member 23/10/05 #16 איזה רעיון טובב ../images/Emo13.gif אני יודעת לחקות קצת את דולסהה.. ז"א רוברטהה.. את הדיבור שלהה.. חולה עליהה אוחחחח.. חחח היא מושלמתת.. אבל גם אתם
איזה רעיון טובב ../images/Emo13.gif אני יודעת לחקות קצת את דולסהה.. ז"א רוברטהה.. את הדיבור שלהה.. חולה עליהה אוחחחח.. חחח היא מושלמתת.. אבל גם אתם