חיצללתי!

חיצללתי!

לא כתבתי פה כבר די הרבה זמן כי המחשב שלי לא מעלה הודעות ארוכות. בגלל זה אני גם לא אפרט... בכל מקרה היה חצלול מדהים.

../images/Emo65.gif../images/Emo9.gif../images/Emo151.gif ../images/Emo49.gif,אבל זה מאוד

לא יפה,אנחנו במתח...
לא יכולים לשמוע :"חצללתי!!!" בלי לפרט

טוב בסדר!

אני אנסה בהמשכים... חלמתי שאני מתעוררת בשק שינה איפה שהוא בבית שלי, ואומרת לאמא שלי שאני לא מרגישה טוב ואני רוצה להשאר בבית (באותו בוקר באמת לא הרגשתי טוב ונשארתי בבית) ואז... המשך יבוא

2

ואז חשבתי לעצמי "למה שאני אשן בשק שינה ולא במיטה בבית... חלום צלול! כדי לבדוק אם זה נכון שיפשפתי את הידיים ובאמת הכל התבהר והצטלל. ישר צעקתי "להגביר צלילות פי מליון"!!! (ועוד הרבה סימני קריאה, כי אני אוהבת לצעוק בחלומות... זה נורא משחרר) ואז הופעתי ב... המשך יבוא

3

ואז הופעתי בדרום אמריקה! הטסתי מטוס ריסוס ועשיתי איתו לופים וגלגולים באויר, והסתכלתי בנוף עוצר הנשימה פרי דמיוני למטה. זה באמת היה מדהים. אחר כך הופעתי למטה על אחד מכרי הדשא ורצתי וצעקתי והשתוללתי. בסוף הדשא פגשתי בנאדם מכוער. החלטתי לשנות לו את הפרצוף כי בחצלול שלי לא צריכים להיות אנשים מכוערים... הצלחתי לשנות לו את צבע השיער, והלכתי. ופתאום... המשך יבוא

4

ופתאופ ירד הלילה. כמעט תמיד יש לי לילה בחלומות, למרות שאני מנסה למנוע את זה. צעקתי בכל גרוני הבלתי מוחשי שיהיה יום, אבל השמיים רק השתנו לגוון של דמדומים. החלטתי שאני רוצה לבקר בבצפר שלי כדי לצעוק על כמה אנשים בדיוק מה אני חושבת עליהם, ולכן ידעתי שמעבר לסימטה מימין, שהופיעה לי באמצע דרום אמריקה, נמצא הבצפר. וכשהגעתי לשם... המשך יבוא

5

וכשהגעתי לשם מצאתי את עצמי בתוך חדר שידעתי שהוא חלק מהבצפר, למרות שהוא לא. באמת היו שם האנשים שרציתי לפגוש, ואחרי שצעקתי עליהם (נראה לי שבאמת הגזמתי קצת עם הקטע של הצעקות, אבל לא נורא) חשבתי לעשות משהו אחר. ואז חצללן מצוי בא וברוב טובו העיר אותי! "לא בכוונה"... כן בטח!

למעלה