חיפשתי ולא ראיתי.

emperor28

New member
חיפשתי ולא ראיתי.

אני משתחרר בחודש הבא, וכמו כל חייל רגיל בערך אין לי שקל על התחת, המענק כבר ילך לתכנונים אחרים ככה שאני חייב למצוא עבודה. חשבתי על הוט/יס/פלאפון וכו', מישהו מכאן עובד שם, מוכן להמליץ לתת לי קצת רקע, תנאים , איך העבודה, משכורת וכו'? מישהו כאן מוכן להמליץ על עבודה אחרת? אני גר באיזור המרכז ככה שאין לי ממש בעיה ואני פתוח להכל פרט למלצרות שלא בא בחשבון. אשמח להמלצות מכם וכמובן פירוט של מעבר ל "העבודה ממש כיפית" תודה מראש לעונים!

../images/Emo2.gifאתה לא מעדיף לעשות מועדפת?

כל עבודה בשירות לקוחות נראה לי דבר לא כיף בכלל...

emperor28

New member
בזה אתה צודק.

אבל מועדפת גם לא כל כך נראית לי, אני מחפש אפשרות לעבודה בלילה... ואני לא מחפש להתחנן לבעל תחנת דלק שישקר שאני מתדלק ואני בעצם עובד ב YELLOW ע"מ לקבל מועדפת וכו' וכו'.... שירות לקוחות נשמע לי טוב, כמובן שארצה לשמוע פרטים... מאנשים מכם עד שבאמת אוכל ליצור איתם קשר אחרי השחרור...

DoubleD

New member
למה כשאומרים מועדפת

ישר קופצים לתחנת דלק.. ? אפשר לעבוד בבית מלון ויש שם לא מעט משמרות לילה.. אפשר אפילו להוציא טיפים (מכל תפקיד בערך) אם אתה גר במרכז בטח לא תהיה בעיה, יש הרבה מלונות שגם מספקים הסעות למקומות באיזור... לדעתי אבטחה בבית מלון זה יותר כיף משירות לקוחות :) מועדפת זה פיתרון טוב למי שעדיין לא יודע מאיפה להתחיל... אם אתה מתעקש על שירות לקוחות של חברות כאלה- דע לך שיש מבחני הערכה ודברים מונפצים דומים.. לדעתי האישית בלבד זו קריעה והסביבה לא מושכת במיוחד... השאלה מה מתאים לך ? בהצלחה.. :)

emperor28

New member
אני לא קרבי...

אז אבטחה בבית מלון כנראה לא ממש רלוונטית איזה עוד תפקידים בבית מלון עם לילות אני יכול לקבל למשל ? ומה התנאים/דרישות?

יש הרבה תפקידים

צ'קרים, פקידי קבלה, חדרנים, שוטפי כלים [לא בטוחה שיש בזה לילות], מוקדנים, וכו'. לכל תפקיד וכל מלון הדרישות שלו. לרוב תצטרך להתחייב לתקופה מסוימת ולדעת אנגלית ברמה סבירה [בתפקידים מסוימים תצטרך לדעת אנגלית ברמה ממש טובה].

Haunted

New member
בגדול

90% משירותי הלקוחות זה אותו דבר. אתה צריך להתחייב לתקופה מסויימת, בדר"כ שנה. אתה יושב עם אוזניה ומדבר כל היום עם לקוחות ממורמרים. השכר משתנה אם כי לא מתעשרים מזה. עבודה בלילה תוכל למצוא בחברות האינטרנט השונות למשל שמפעילות מוקד תמיכה לילי.

<צודקת> זה בסדר:)

אם שירות לקוחות זה התחום שמעסיק אותך כרגע, אז אתה מוזמן לפורום שלנו~~> פורום שירות לקוחות
שהוא יותר נראה כמו קבוצת תמיכה... שם ישמחו לייעץ/להסביר/לעדכן אותך על איך זה עובד...המשמרות לילה המרכזי הערכה למינהם..הכל הכל.

Tu Lus

New member
אילו עבודות אתם ממליצים מלבד מועדפת?

משהו שמתאים לסטודנטים? התחלתי ללמוד ואני התפטרתי מעבודה אחרי שסיימתי מועדפת, אני מחפשת איך לחסוך כסף להמשך הלימודים ובבתי קפה שבאזור שלי יש יותר מידי עובדים ולא צריך. יש הצעות מעניינות? אשמח לשמוע על כל דבר כי זה דחוף לי. מוכנה להשקיע!

למעלה