נשמח אם תוסיף פרטים על משפחת בודני דוד ורבקה. מהיכן הם? באילו שנים מדובר? היכן חפשת עד היום? מה עוד יודע לך עליהם? כל אלה פרטים חשובים והכרחיים, על מנת שנוכל להפנות אותך לערוצי חיפוש. לגבי משפחת זיונץ מבנדין, תוכל להתחיל מחיפוש בארגון יוצאי בנדין, שנמצא ברחוב פרישמן 23 בתל-אביב. הארגון פתוח מדי יום רביעי בין השעות 16:00-19:00. האם אתה קשור ליוסי זיונץ? אני יודעת, שיוסי ערך מחקר די מקיף על המשפחה. חזור עם פרטי מידע נוספים ואשתדל לכוון אותך יותר ספציפית.
נדמה לי שכל מה שכתבתי נמחק. רצתילהוםיף אבא שלי אברהם לרנר מי חבל וולין עיר בשם קוורץ מחפס את אחןתו שהיתה בת 7 שמה מירים ידוע שהיא נילקחה לבת יתומים ברוסיה יחד אם האח משה בשנת 1960נמצא בסביר הסבא שלי מי זטומיר וברדיצב. אנא כתבי לי אם קיבלת את כל הפרטים של מישפחת בודני מי וולומין פולין
שלום אני שייך לדור שני של בנדין. בקשר למשפ בודני שזו אשתי הם מי העיר וולומין שליד וורשה.ליפני המלחמה. להורים קראו דוד ורבקה דוד היה חיט.לפני המלחמההוא נסע לאמריקה יחד עםחמו. דוד חזר לפולין לאחר חמש שניים חמו נשאר ושם ניפטר לדוד היו חמש ילדים. דורה נשואה+ שתי בנות ניםפו בטרבילנקה.לאון לב אריה שזה חמי ברח לרוסיה וגויס לצבא האדום הוא היה שחקן כדור רגל בוורשה ששם למד. עלה לארץ נשואי +שתיים בשנת 57. האחות חלה שהיתה נשואה לישראל גול דווסר מיוולומין שגם ברחו לרוסיה בתנוספת פלה שברחה לרוסיה ועלתה דרך גרמניה ב49. הבן הקטן עלה ב39 היה פעיל בגורדוניה שמו נוח טבע בכנרת ב39וקבור במישמר השרון בקיבוצו. יוסי זיונץ אכך קרוב שלי. דוד אמי נסע לדרום אמריקה ונעלם בשנת54.דוד אחר בשם צבי הירש עלה ב1925. סבי כך אומרים היה בן אלו שעזר לפוצץ את המשרפה 4 בברקנאו שמו מילך זיונץ.
והתגובה היא בכלל לא אליך, אתה ממש לא אורח בפורום, אלא לכותב ההודעה הראשון, שבקש עזרה, קבל תגובות וכלל לא התייחס. בד"כ את ה"אופים" רק המחשב שומע, הפעם רציתי שגם אחרים ישמעו אותי מקטרת.