חיפוש תוכנת מוסיקה

jim9

New member
חיפוש תוכנת מוסיקה

שלום לכולם ,אני לא בטוח שאני בפורום המתאים אבל רציתי לדעת איזה תוכנות יש שמאפשרות ליצור מוסיקה במחשב למי שאין לו רקע מוקדם במוסיקה. תודה לעוזרים.

dmt4me

New member
חברים לא רק קיובייס קיימת..

יש לך מבחר של תוכנות חלקן קלות ופשוטות יחסית,וחלקן מפותחות ומורכבות יותר,וכמובן מנוע הסאונד בהתאם. reason storm acid pro rebirth ableton live sonar logic sequel cubase nuendo ועוד ועוד... תבדוק מה מתאים לך.בהצלחה.

ממש לא.....

....ופשוט לא. קיובייס היא מונופול בארץ ובעולם ולא בכדי. אין עוד תוכנה ברמתה אשר נותנת כל כך הרבה פתרונות למוזיקאי- מתקדם, מתחיל, מקצוען וחובבן. בין אם אתה רוצה לערוך מוזיקה קיימת, בין אם ליצור מוזיקה מקורית, בין אם לבצע ניסוי ותהיה בשילוב של סאוונדים, בין אם אתה הולך על MIDI, AUDIO או בשילוב של שניהם, אין עוד תוכנה כזו. נ-ק-ו-ד-ה. ריזון? מתלבשת יופי על הקיובייס ואינה מהווה תחליף כלל. אסיד? הקיובייס עושה כל מה שהיא שהאסיד עושה ויותר. לוג'יק? פרה ישנה ואומנם קדושה- אבל נשחטה מזמן וגם ערב למקינטוש קרי לא רלוונטית. בקיצור- קיובייס. זה בכלל לא נתון לוויכוח ע"י 70% מהמוזיקאים בעולם, ולא סתם. גם אם אתה רק מתחיל.

אההה

בו לא נגזים! ואת זה אומר לך משתמש קיובייס לדורותיה יש פרו טולס יש ספטיוד (שאגב נחשבת לאחת התוכנות עם הסאונד הכי טוב שיש) יש נואנדו (שזה בעצם קיובייס לעשירים..חח) ולוג'יק גם בגירסא הקודמת שלה (לפיסי) נחשבת תוכנה מעולה! ואני אומר הכל עניין של טעם וריח ויש הרבה על מה להתווכח :) אני חולה על קיובייס וממליץ לעולם לעבוד בה , אבל לומר שאין עוד תוכנה כזאת....לא הייתי נסחף! בוקר טוב ארל'ה :) אין כמו וויכוח על הבוקר....מעיר אותי בול!

חחחח בוקר טוב שי :)

שמח לעשות לך את הבוקר :) ופרוטולס זה בעעעע..... בערך כמו סימבידרעק (=סימביאן) בטלפונים החכמים של נוקיה. יש סטנדרט. לא סתם הוא הפך לסטנדרט. אבל אין ספק שזה עניין של טעם.

kundara

New member
קיובייס זה לא הכל

יש את סמפליטוד וקייקווק שאם היה לי כח הייתי עובד איתם. קיובייס מגבילה. נוחה אבל מגבילה אין מה לעשות. מגירסה 4 אולי היא סבבה אבל עדיין המוח של התוכנה הזאת דיי טיפש.

למעלה