חיפוש שרשרת משפחתית

חיפוש שרשרת משפחתית

מי יודע להגיד לי או להדריך אותי היכן אני יכול עוד לחפש את המשך השרשרת שלי. הנה המקומות שכבר חיפשתי - יד ושם, בתי עלמין השונים דרך האינטרנט וגם לפי מקום מגורים משוער, משפחות מבוגרות, מדור חיפוש קרובים תודה

ענתר

New member
עוזר להדריך כאשר אתה פותח הודעה

ורושם בנושא את שם המשפחה שעליו אתה דן היום ואז מספר לנו מה ידוע לך על אותו אדם, כאשר שמו ושם העיר והארץ מופיע בעברית ובאנגלית. אחר כך אתה מספר היכן חיפשת על אותה משפחה. בצורה זו אתה מספר לנו סיפור מעניין, ומגרה את הרצון לעזור. חוסך לנו עצות כי כבר אתה מוסר היכן חיפשת וביגלל שאתה מתמקד בענף אחד, אנחנו לא מתבלבלים בנוסף ארתה דואג דרך הכרטיס האישי שלך שבחתימה יופיעו כל שמות המשפחה, כולל הארצות בהן אתה מחפש (כמו בחתימה שלי) כך שכל פעם שאתה כותב, כולנו ראוים את שמות המשפחה, מי יודע אולי? האם בגוישגן חיפשת? האם שאלתה שם שאלות? בהצלחה

עזרה בהדרכה

אני מאד מודה בכך שאת מעוניינת ורוצה לעזור לי. לצערי אני לא מבין די ברור ולא מבין למה כוונתך לכתוב בחתימה את השמות איך עושים זאת. כעקרון אני מחפש משפחת דודזון או דודסון עם או בלי האות "יוד" בין האות "ו" לאות "ד". כעקרון המשפחה היא מרומניה העיירות דורוהוי ודארבני ולאחר השואה כנראה התפזרו בעיירות אחרות ברומניה ובעולם כולו (אני כבר מצאתי משפחה מארה"ב ואפילו נפגשתי עם בנה) . תודה

soring

New member
האם פנית לארכיון הרומני

ייתכן שתוכל למצוא שם תעודות מ 1865 - 1900 . אתה צריך פרטים די מדוייקים כדי לקבל מידע שם - אבל הם מבצעים איזשהו חיפוש. אתה יודע רומנית?

יודע רומנית

אני יודע לדבר טוב ואני גם מבין אבל קשה לכתוב ברומנית אני אשמח אם תוכל לעזור לי תודה

soring

New member
בכיף

למרות שכתיבתי ברומנית אינה מי יודע מה (עליתי כילד)

תרגום לרומנית

א. אני מודה לך מאד מאד כבר בהתחלה. ב. אני הייתי מציע שתשלח לי את ה - EMAIL שלך ואני אשלח לך את המכתב כולל המידע שיש ואני מאד מודע לך מראש על התרגום לרומנית תודה רבה רבה חיים

למעלה