חיפוש שם בארה"ב

חיפוש שם בארה"ב

אני מחפש מידע על Aga raizel rubenson שהגיעה לדברי נינתה מפולין על גבול אוסטריה לארה"ב [בהנחה שהנינה מדייקת, מדובר באשה מבוגרת]. באירופה כנראה נכתב השם אגא רייזל רובינשטיין. בתה לאה דורשביץ נשואה ליחזקאל דורשביץ יליד 1890 נוי יורק. והם נישאו בנוי יורק לאחר שהוריה היגרו לארה"ב. יותר לא ידוע לי, ניסתי לחפש באתרים החינמיים של ארה"ב ולא מצאתי, אולי יש מישהו שיודע לעשות זאת טוב ממני, או מנוי על האתרים בתשלום. אודה מאד למי שיוכל לעזור לי זה מפתח שתוקע לי את המשך החיפוש. תודה מראש.

עדיק3

New member
מצאתי באתר אנססרי

עץ משפחה ובו מופיעה האישה אותה אתה מחפש תחת השם Aiga Raizel Rubinson. בעלה Berish. אבא של חנוך. הבת מופיעה כ- Chana Dershowitz כדאי לך להרשם לאתר - שבועיים ראשונים בחינם, וליצור קשר עם בעל העץ. עדי

תודה

נשמע מעניין

חשבון באנססרי

א. אני מנסה לפתוח חשבון זמני ל14 יום באנססרי, והוא דורש את הכרטיס אשראי, האם זה תקין. ב. אם צריך לתת לפקדון וזה בטיחותי רציתי לדעת מה עושים אם יש לי רק כרטיס התקף בארץ, האם יש למישהו פתרון. תודה

שרי סילבר

Active member
כדאי שתפתח הודעה חדשה זה לא מוקפץ אל העמוד הראשון, ורבים אינם קוראים מעבר לעמוד הראשון. ממה שידוע לי, אכן, אתה אמור לספק פרטים של כרטיס אשראי, אבל חשוב: אם אינך מעוניין בתקופה ארוכה מעבר לשבועיים של הניסיון, אתה לבטל את הרישום עם תום-השבועיים. אחרת, יתחילו לחייב את כרטיס-האשראי שלך עבור מנוי. אמור להיות באתר הסבר לכך, אך מציעה שתעלה הודעה חדשה, ע"מ שמי שהתנסה בכך בפועל יוכל להדריך אותך.

למעלה