חיפוש שיר

דזרה

New member
חיפוש שיר

האם מישהו יכול לומר לי את שם השיר והמבצע של שיר שנשמע כמו "סמוליפי" ?

notis12

New member
???????

האם כונתך לשיר "פוסו מו ליפיס " ? אם כן את המבצע הוא סוטיס וולאניס

yid

New member
יש עוד אחד

זה שמבצע יהודה סאלאס.....לא יודע מי מבצע במקור זה הולך ......poso mou lipi mou lipi mou lipi to koritsaki mou pou agapo""

blue pill

New member
אתה בטוח?

כי יש לי את השיר הזה, וכתוב לי שהוא של יהודה סאלאס ואוהד....

blue pill

New member
אוי נכון...

השילוב של שני הזמרים האלה נשמע לי מאוד מוכר, אז בדקתי וגיליתי שיש לי את השיר הזה.... קוראים לו "הכל רציתי"....

yid

New member
מצאתי....אני צריך תרגום........

Το κοριτσάκι μου Που να σε βρω, τους φίλους ρωτώ τη νύχτα μου την έχω κάνει μέρα για να σε βρω Αν μ' αγαπάς στείλε μου ένα σήμα πως ακόμα με θέλεις μη με ξεχνάς Πόσο μου λείπει, μου λείπει, μου λείπει το κοριτσάκι μου που αγαπώ Πόσο μου λείπει, μου λείπει, μου λείπει μακριά του το ξέρω θα τρελαθώ θα τρελαθώωωω Που να σε βρω, γύρνα ξανά ούτε το τηλέφωνό σου τώρα δεν μ' απαντά Μα ξέρω καλά έχω κάνει λάθος γι' αυτό το πληρώνω πολύ ακριβά Πόσο μου λείπει, μου λείπει, μου λείπει το κοριτσάκι μου που αγαπώ Πόσο μου λείπει, μου λείπει, μου λείπει μακριά του το ξέρω θα τρελαθώ

מי שתמרגם אנא הוסף בבקשה גם את

התרגום האנגלו/יוונית לשיר עצמו, תודה מראש...

F a d i

New member
בבקשה ../images/Emo26.gif

תהנו: TO KORITSAKI MOU/הנערה שלי מילים,לחן וביצוע:באלאנדיס-VALANDIS pou na se vrw,tous filous rwtw/איפה אמצא אותך,את החברים שואל ti nikhta mou tin ekhw kanei mera/את הלילה שלי עשיתי יום ya na se vrw/בשביל למצוא אותך AN M'AGAPAS/אם את אוהבת אותי STEILE MOU ENA SIMA POS AKOMA ME THELEIS/שלחי אלי סימן אחד כמה את עדיין רוצה אותי MI ME XEKHNAS/אל תשכחי אותי POSO MOU LEIPI,MOU LEIPI,MOU LEIPI/כמה חסרה לי,חסרה לי,חסרה לי TO KORITSAKI MOU POU AGAPW/הנערה שלי שאני אוהב POSO MOU LEIPI,MOU LEIPI,MOU LEIPI/כמה חסרה לי,חסרה לי,חסרה לי MAKRIA TOU TO XERW THA TRELATHW/רחוק ממנה,אני יודע זאת,אשתגע THA TRELATHW/אשתגע POU NA SE VRW,YIRNA XANA/איפה אמצא אותך,חזרי שוב OUTE TO TILEFONW SOU TWRA/אף אם אתקשר אלייך עכשיו DEN M’APANDA/את לא עונה לי MA XERW KALA/לא יודע טוב EKHW KANEI LATHOS Y’AFTO TO PLIRWNW/עשיתי טעות שעליה אני משלם POLI AKRIVA/ביוקר POSO MOU LEIPI,MOU LEIPI,MOU LEIPI/כמה חסרה לי,חסרה לי,חסרה לי TO KORITSAKI MOU POU AGAPW/הנערה שלי שאני אוהב POSO MOU LEIPI,MOU LEIPI,MOU LEIPI/כמה חסרה לי,חסרה לי,חסרה לי MAKRIA TOU TO XERW THA TRELATHW/רחוק ממנה,אני יודע זאת,אשתגע THA TRELATHW/אשתגע (בתרגום הבאתי את רוח השיר ולא ממש מילה למילה...בקשר ל"פוסו מו ליפי" זה גם "כמה חסר/ה לי" וגם "כמה אני מתגעגע אליה/ו"..בחרתי בראשון..סתם, ללא סיבה מיוחדת) סופשבוע נעים עם המון מוזיקה טובה

yid

New member
שאלה.........../images/Emo35.gif

koritsaki זה כמו נערונת...... חשבתי ש koriti זה נערה

F a d i

New member
אתה צודק בהחלט....אבל...

הפירוש של κοριτσί=koritsi: KORITSI=BABE,BABY,BIRD,PUSS,SKIRT,WINCH (ועוד כמה...) אז כל מילה למעלה אפשר לתרגם אותה ל-תינוקת,ילודנת,מותק,בובה,בחורה,נערה,חתיכה,בחורה,צעירה ועוד... ועוד "להקטין" את המילה (כי הוסיפו ל KORITSI את ה"AKI") (בטח שמעת בשירים "בוזוקאקי,בגלאמאדאקי,תראגודאקי,אוזאקי" וכו' וכו') ואני בחרתי לתרגם את זה ל"נערה" כי גם ככה זה נשמע "קטן" בעברית (אחרת כבר יהיה לו עסק עם המשטרה
) (וזה אחד הקשיים בתרגום מיוונית ובמיוחד מסלנג יווני..שיש אצלהם דברים לא ממש שימושיים בשפות אחרות) מקווה שהסברתי ת'נק' ואם יש עוד שאלות...אתה מוזמן

למעלה