חיפוש שותף...

Elanor Rigby

New member
חיפוש שותף...../images/Emo96.gif

זוכרים אותי? לא מזמן התלבטתי אתכם אם כדאי לי לעזוב את הבית ולמצוא דירה או לא. אז הספקתי בינתיים לשים כמה מודעות בכל מיני מקומות, ופנה אלי בחור אחד שרוצה גם להשכיר דירה באיזור שאני רוצה (האיזור לא פופולרי לשותפים בלשון המעטה) ואז עלו בי השאלות: מה אני צריכה לשאול אותו? איך אני יכולה לדעת אם הוא יהיה שותף טוב? אני אשמח אם תעזרו לי...

שיקולים לבחירת שותף

מתוך קישורי הפורום: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=794&msgid=42524696

Elanor Rigby

New member
תודה על הקישור../images/Emo96.gif

יש לי עוד בעיה... החבר שלי לא כך כך רוצה שאני אגור עם שותף ממין זכר. הבעיה היא שעד עכשיו לא מצאתי שותפה, וגם ככה האיזור שאני רוצה לגור בו בכלל לא פופולרי לשותפים. יש כאן מישהו שנתקל בבעיה כזאת? אתם חושבים שזה יכול להיות בעייתי שיש לי חבר ושאני גרה עם שותף גבר?

Sunny Bagel

New member
אני לא חושבת...

מן הסתם חבר שלך היה מעדיף שתגורי עם שותפה, זה פחות יעורר קנאה מצידו. אבל, אינני חושבת שעצם העובדה שאת גרה עם שותף ולא שותפה תגרום לבעיות כלשהן. שותף זכר מהבחינה הזו הוא כמו שותפה נקבה- אדם שאת חולקת איתו את ביתך משיקולי נוחיות, כדאיות וכלכלה. המקרה שלך קרה גם לי, ולא הייתה עם זה שום בעיה. חבר שלי לא שש במיוחד על העניין, אבל תמיד יש אילוצים. וגם- תמיד עדיף שותף זכר נחמד ונוח על שותפה בחורה פסיכופטית ומעצבנת.

omri120

New member
אני בהחלט מסכים עם חבר שלך

זה מאוד לא הגיוני שבחורה שיש לה חבר...תלך ותגור עם גבר אחר. תמצאי לך שותפה...(מה חסר?????). זה פשוט לא נשמע טוב...לא נראה טוב..... וזה יהרוס את הקשר שלכם. מי שחושב ששותף זה "רק" לגור ביחד...ולשלם חשבונות חשמל ביחד..אז הוא טועה. במצבים מסויימים...אם היחסים הם טובים...זה יכול להתפתח להרבה יותר מזה. מספיק אפילו בלשבת ביום חורפי מאוד בסלון...לצפות בסרט...ולהתכרבל ביחד כי קר. ומשם הדרך לזיון....קצרה מאוד. (זיון חד פעמי...אבל זיון. לכן,אני מסכים מאוד עם החבר שלך.

Elanor Rigby

New member
הבעיה היא../images/Emo96.gif

אני לא יודעת אם אתה מכיר את מודיעין, אבל בעיקרון זאת עיר שמלאה בזוגות צעירים עם ילדים. קהילת הצעירים שגרים בשותפות כמעט ואינה קיימת פה. עד עכשיו אני מצאתי רק 3 גברים שרוצים שגור בשותפות... לאנשים שרגילים לתל אביב או למקומות אחרים במרכז זה אולי נשמע לא הגיוני שאני לא מוצאת שותפה, אבל ככה זה... האם נגזר עלי לגור עם אמא לנצח?

אז בואו נכלא אותה בבועה ללא גברים

הדרך לזיון יכולה להיות קצרה בכל מקום אם רוצים אותו. ואם לא אז אני לא רואה בעיה בשותף בחור.

שטויות.

ואם אתה גר בדירה עם גבר, אז ביום חמים הוא עשוי לצאת מהמקלחת והופל'ה המגבת נופלת לו, במקרה כמובן, ואתה עלול להדלק על התחת השרירי שלו (סליחה באמת) ועוד להפוך , שומו שמיים, להומו ? אעדיף כמובן לחיות עם החברה שלי, אבל אסמוך עליה אם לא. הרי הזדמנויות לא חסרות. (אגב, מה אם היא גרה עם שותפה, ומביאה ידיד שיסתכל איתן סרט ? זה פוטנציאל הרבה יותר גדול לזיון, כהגדרתך.) עזוב אותך שטויות, שתה ספרייט. ואל תשתה לי חשיש שם !

Elanor Rigby

New member
ועובדה קשורה שלא ציינתי...../images/Emo96.gif

אני בכלל ביסקסואלית
ככה שאני עלולה להימשך גם לשותפה שלי.

היי...

לא ידעתי שגם את כאן...
יש לי בעיה דומה, רק שאצלי אין התנגדות של חבר (פשוט מאוד כי הוא כבר הסתלק מהאופק..
) אני גם שוקלת לעבור בקרוב, אבל התקציב שלי ממש קטן, וכנראה שאני אצטרך גם למצוא לי שותפ/ה אם לא ממש תהיה לי אפשרות אחרת... (ואני לא ממש סומכת על אנשים זרים...)
כך שגם אני הייתי רוצה לדעת איך מוצאים שותף/ה נורמליים ולא פסיכים שרק יעשו לי צרות... שמעתי כבר מספיק סיפורי אימה על שותפים.

Elanor Rigby

New member
חבל שאת לא רוצה לגור במודיעין../images/Emo96.gif

זה היה יכול להיות פיתרון טוב

gal-or

New member
מה שאני הייתי מחפשת בשותף:

בעקרון כדאי לבדוק אפשרות של לגור עם חברה או משהו. אם לא: 1. שתהיו בני בערך אותו גיל. 2. עישון (עד כמה זה מפריע לך). 3. סדר וניקיון. 4. בעלי חיים (כמו עישון). 5. מה בכלל הוא עושה? עדי

NightElf

New member
אצלי החוזה מסתיים באמצע יוני

וגם אני אכנס למירוץ של "חיפוש שותפים" קצת לפני, בטח בסביבות סוף אפריל. ממה שלמדתי עד עכשיו חשוב לוודא טוב טוב לפני אם יש כימיה ביניכם, במה השותף עוסק (עבודה\לימודים), איך מתנהל אורח החיים שלו (איש מסיבות, או שאולי איש בית שקט), מה דעתו בנוגע לניקיונות, האם הוא מחפש דירה לטווח ארוך או קצר, הבאת חברים וכל דבר קטן שאתם סבורים שעלול לגרום למריבות כלשהן, או להפריע לכם.

Elanor Rigby

New member
אולי אני אגור איתך?../images/Emo8.gif../images/Emo96.gif

דווקא מתאים לי שותף טבעוני...

למעלה