חיפוש שורשים במעריב

yehudad

New member
חיפוש שורשים במעריב

בעיתון מעריב במוסף און-ליין, התפרסם במסגרת הפינה כיכר אתרים קטע על חיפוש שורשים. הקטע מדבר על האתר הבא. ארנון למה שלא ננסה ע"י שליחת דוא"ל לאנשי המוסף ולעניין אותם בפורומנו?

כוכה

New member
../images/Emo23.gifאל דאגה - ציינו אותנו ופרגנו...

יופי של אתר המתחבר אלינו בטבעיות. בנושא פורומים מזכיר אותנו בצורה מאד אוהדת ומפרגנת ולכן - מיד - לינק אצלנו. בעיקר באתר הגדול הנבנה - יש מקום לעבודות ילדים ואיננו צריכים להמציא את הגלגל אלא לינק לאתר וזה מספיק.

wow1

New member
אנחנו מופיעים בדף הקישורים של

קבוצות הדיון באתר הנ"ל שמתארח בפורטל סנונית עם בקשה להתבטא בנימוס בפורום שלנו. בטח הם חושבים איזה חנונים אנחנו. איל.

בזמנו, הייתי בקשר עם מקים האתר

(כשהוא היה עוד רק בשלבי הקמה) והעלינו רעיונות לשיתוף פעולה בין האתר לפורום שלנו. העניינים נדחו ונדחו ובאיזשהו שלב (מוקדם, יחסית) ניתק הקשר. אני שמח לראות שהפרגון שם נשאר, אני אוסיף את האתר לרשימת הקישורים שלנו. ארנון

בזמנו, שלחתי לכל מוספי האיטרנט מידע

על הפורום, במטרה שלפחות יתנו קישור אליו, אם לא יקדישו כתבה לנושא. גם נושא הגנאולוגיה ראוי לפרסום וגם מה שהולך כאן בפורום ראוי, לדעתי, לפרסום. אני שולח מדי פעם דוא"ל לגופים שאולי יפרסמו אותנו, אך עד כה ללא תגובה. מצד שני, אני גם לא מתייאש וייתכן שאוכל בקרוב לספר לכם משהו על זה (אבל, בינתיים אף מילה
). בכל מקרה, כיוון שהעלית את העניין שוב, שלחתי כרגע עוד דוא"ל למוסף. אם למישהו יש קשרים איפשהו - זה מאוד יכול לעזור...
ארנון

למעלה