חיפוש קרובים

חנה ב

New member
חיפוש קרובים

אני מחפשת כל אינפורמציה על משפחת אליעזר וחנה פייגה בירנבוים מהעיר ראדום בפולין,בניהם ונכדיהם או קרוביהם (הם עצמם ניספו בשואה) תודה חנה ב.

../images/Emo39.gif ברוכה הבאה

באתר JewishGen יש 4 רשומות של אנשים המתעניינים במשפחת בירנבוים מראדום, פולין. כדאי להתחיל איתם, אם טרם עשית זאת. בהצלחה, ארנון

ארגון יוצאי רדום בישראל

נמצא ברשימת הארגונים של יוצאי פולין בישראל, באתר (נמצא ברשימת הקישורים). פרטי הארגון: יו"ר: קינצלר חיים רח´ מצפה 7, רמת גן 52493 ארגון יוצאי פולין (כללי): רח´ דיזנגוף 158 ת"א 63461 טל: 5225078-03 אני בטוח שהם ישמח לעזור לך, אם יוכלו.

חנה ב

New member
המשך החיפוש

תודה רבה לארנון.לפני שנה הייתי בפגישת יוצאי רדום, אך איש לא יכול היה לעזור לי. האם בידכם רשימות או כל חומר אחר על תושבי רדום מלבד הספר שהוצא לזכר הניספים? חנה בר-יוסף (בירנבוים)

friend9

New member
מדריך העסקים של פולין

מדריך העסקים של פוךחן 1929 נ מצא בג´ואישגן. ראדום - ב www.jewishgen.org/wconnect/wc.isa?jg~jgsearch~model~bindex בבדיקה קצרה מצאתי שם כמה Birenbaum. יוזק - עור ח´ - צרכי משרד לייבוש - צרכי משרד ל´ - גפות נעליים זלק - גפות נעליים אבוש - מזון מקס - ספר מ´ - ציוד לבורסקאים. לכל אחד ניתנת הכתובת (רחוב ומספר הבית). אולי זה לא יעזור מיידית, אבל כדאי לדעת. הרשימות בפולנית עם תרגום לצרפתית.

ornan

New member
עזרה במדריך העסקים

שלום ניסיתי להגיע למדריך העסקים ולא הצלחתי, אשמח לעזרה: א. או הסבר קצר איך בדיוק לחפש ב. אולי בעזרה בחיפוש אחר אהרון שויצר שהיה לו עסק למוצרי חשמל בבנדין עד בערך 1920 ואח"כ במייכוב (אזור קלץ) עד מלחה"ע. תודה ארנה

friend9

New member
תשובה לארנה

א. כיצד מגיעים? אחרי כניסה לג´ואישגן: Databases Poland 1929 ......... בפרק Phase One ללחוץ על HERE הראשון. להקליד שם העיר. לבחור את העיר הנכונה לפי מחוז ונפה. אם מותקנת במחשב תכנת Acrobat Reader - הגעת לדף המתאים במדריך. (אפשר לקצר ע"י כניסה ישירות אל http://www.jewishgen.org/jri-pl/bizdir/bd1929.htm ) ב. זו עיר די קטנה, ורשומה רק חנות אחת למכשירי חשמל, לא של שוייצר.

ornan

New member
../images/Emo51.gif

ההדרכה שלך הייתה מצויינת, אך כנראה בגלל שלא מורכבת לי התוכנה לא הצלחתי לפתוח את העמודים הרלוונטים.האם החיפוש שלך היה לפי העיר מייכוב או בנדין? ארנה

למעלה