חיפוש קרובים

לוצינה

New member
חיפוש קרובים

חוקרת אודות משפחת רייר או רעייר(rejer) מהעיירה לובומל (lubomel) באיזור ווהלין לפני המלחמה בפולין כיום אוקראינה. כמו כן אודות משפחת לדר (leder) מהעיר לובלין (lublin).פולין.

friend9

New member
יש לי קצת פרטים על רייר מווהלין.

כדי שלא אחפש מידע שכבר יש לך, אנא קראי בצד שמאל של הדף: "צעדים ראשונים בפורום - שאלות ותשובות". תני את הפרטים החשובים שידועים לך, וננסה לעזור לך.

לוצינה

New member
בקשר למשפחת רייר מלובומל ווהלין

לאחר עיון ב"צעדים ראשונים בפורום...." אני כותבת מספר פרטים : שם אבי -מרדכי( מוטל) רייר .הוריו- זישא ו- שייבע. ל אחותו קראו -חיה. מרדכי היה נשוי +2 ילדים.ילידי 1935 1937 בערך.. היתה לו מתפרה בעיירה קובל. בזמן המלחמה גוייס לצבא האדום ואחר כך סופח לצבא הפולני.-נפצע.וטופל ב-בידגושץ. תודה לך friend .

friend9

New member
קצת פרטים.

בספר יזכור לקהילת לובומל, ברשימת הנספים, רשומים רייר זוסיע, אשתו שייבע ואחותו חיה. ניתן לקרוא בספר כאן http://www.nypl.org/research/chss/jws/yizkorbooksall.cfm. באתר יד ושם יש דפי-עד על שלושת אלה, ועל עוד שניים, וגם עוד דפי-עד של אותה משפחה מ- Kaminska Strumilova (הנקראת גם קאמינסקה בוז'קה, מצפון ללבוב). באתר JRI רשומים (בערך משנת 1900 +-) בני משפחת Rejer או Reyer בערים מאותו אזור: Dubienka, Siedlce, Tarnopol.

לוצינה

New member
תודה../images/Emo13.gif

תודה ל freind . עזרת לי מאד. אני אחפש בכיוון. אשמח אם יהיו פרטים נוספים.

למעלה