חיפוש קרובים

חיפוש קרובים

אני מחפשת קרובי משפחה מצד אבי ז"ל שם אבי: מיכאל פליקס דודסון נולד בברלין גרמניה ב 1917- שם אביו פליקס דודסון שם אימו סבינה אטינגר דודסון, שם אחיו ליאונרד דודסון שם אשתו אנליזה ושם נעוריה לא ידוע לי נולדו להם שתי בנות וכל המשפחה חוץ מאבי שעלה ארצה ניספו בשואה. כמו כן אני מחפשת אינפורמציה על סבו של אבי מצד אביו שמו מתיתיהו דודסון וסבתו ששמה פלורה דודסון לבית מוזס ועל דודותיו של אבי מצד מתיתיהו דודסון. כמו כן אני מחפשת אינפורמציה על אחיו ואחיותיו של מתיתיהו דודסון וכן כנ"ל לגבי פלורה לבית אטינגר. יש קשר לפלורה לשושלת הנודע ביהודה-יחזקאל לנדאו ולרש"י ולפי שסופר לי השושלת מגיעה עד דוד המלך. מבקשת עזרה בבניית הגנוגרמה המשפחתית. כמו כן אני מחפשת קשר להייזל דודסון ואודה לכם אם תעזרו לי בבנית הגנוגרם של המשפחה בתודה מאירה

wow1

New member
../images/Emo207.gif לצינון התלהבות "צאצאי דוד"

להלן מאמרו של הרב אבישי אלבוים מנהל ספריית הרמב"ם בבית אריאלה בת"א. המאמר התפרסם ב'שרשרת הדורות', כרך י"ט,3, 2005 ובאתר האינטרנט של החברה הגנאלוגית. סיכום המאמר למתעצלים לקוראו: "כנראה והשאלה מי הוא היורש של מלכות בית דוד-לא תפטר באמצעות כתב יוחסין, משום שאין לנו כיום מי שיש בידו ייחוס מפורט ומבוסס בן אחר בן עד דוד המלך. נצטרך, איפוא, להמתין לתשבי (=משיח) שיצטרך לפתור אף בעיה זו." איל.

soring

New member
סטטיסטיקה

האם לא סביר להניח שרב היהודים (לפחות אלה שלא הסתפחו בשלב מאוחר יותר אל העם) הינם צאצאים בצורה זאת או אחרת של דוד המלך? מאחר ובערך חלפו כ 120 דורות מאז דוד המלך, וסביר להניח כי לצאצאיו היה סיכוי רב יותר להניח צאצאים אחריהם מאשר לפשוטי העם, ייתכן שטענתי נכונה.

למעלה