חיפוש קרובים

eyalmnm

New member
חיפוש קרובים

אני מחפש בחורה בשם יעלי כנם המתגוררת בפריז מזה 3-4 שנים. יגלה אמור להיות עתה 34 - 36. לא ידועים לי שום פרטים אחרים אודותיה. אשמח לקבל פרטים נוספים. תודה. איל.

stevie1

New member
חיפוש קרובים

אני מחפשת בחור בשם אבי המתגורר בגוש דן מזה 5 שנים. גילו כיום בין 30-35 . לא ידועים לי שום פרטים אחרים. אשמח לקבל פרטים נוספים. תודה עדי

ribber

New member
חיפוש קרובים

אני מחפשת אדם בשם ג'ון סמית' המתגורר בארה"ב מזה 10 שנים, לא ידועים לי שום פרטים נוספים.
נחמד סטיבי, דרך אגב תבדקי תתיבה

ipple®

New member
חיפוש קרובים

מחפשת בן-אדם, גובה ממוצע, רמ"ח איברים (וכולם במקומם הטבעי), אזרח העולם הגדול, לא ידועים שום פרטים נוספים

doram44

New member
חיפוש קרובים

אני עדיין מחפשת באמסטרדם בחור בשם גיא(35) המכונה JADE ו AMSTERDAM או ANGEL או אפילו "קרחת" והוא גדול קרח ומקועקע בכול גופו, לא לובש עור ונמשך אחרי רוחניות ובודהיזם.. נראה לאחרונה בתל אביב בדצמבר.אולי הוא בורח אבל אני קצת דואגת. .....אהה כן הוא בהחלט חוקי וגר בעיר ויש לו דרכון ארופאי .

יופי, ממש מצחיק..

(ולא את doram44, אני מתכוון לשאר), אולי גם תצחקו אל האדם שמחפש את אביו, ככה בכלל כל ה"פורום" יקרע מצחוק לא?

ipple®

New member
בוקר טוב תומר.....

חוש הומור בצד לרגע. כל אחד יכול להשאיר הודעה על חיפוש קרוב, רחוק או מי שלא יהיה. העניין הוא שמנקודת מבט חשדנית, בעיקר כאשר הפרטים שהושארו הם דיי כלליים, לא מאוד ממוקדים מבלי הסבר מקדים על הסיבות או המניע לחיפוש ולאחריהם מופיע המשפט "פרטים נוספים ו/או אחרים לא ידועים" הדבר מעורר חשד. ריפל

eyalmnm

New member
אם הסיבה לחיפוש חסרה אז....

הסיבה היא - שנינו למדנו יחד ואנו שוקלים להיפגש למעין מסיבת מחזור. אני חושב שנתתי מספיק פרטים עליה. אם חסרים אני יכול להוסיף שהיא נולדה בישראל הוריה גרים בהרצליה( היכן שהוא). מקום מגוריה האחרון היה במושב רישפון והיא אוהבת חתולים.

stevie1

New member
אני חושבת

שאתה מחפש במקום הלא נכון - אם זה בשביל פגישת מחזור אז הרבה יותר קל לשים הודעה בחבר'ה או למצוא את ההורים שגרים בארץ מאשר לבקש מאנשים שלא מכירים בכלל. אם תחשוב שנייה ברצינות על ההודעה התמוהה - איזה כלים אתה חושב שיש לנו כדי לאתר אדם אחד בפאריז?? אני מצטערת אבל אני לא גשש בלש (יש אנשים שבתשלום יחפשו עבורך ואפילו הם יצטרכו עוד מידע)

אנשים כאלה בדר"כ פונים לכאן

בגלל שהם במצוקה ונואשים לעזרה, ואם אתם לא מבינים את זה, כנראה שלא עמדתם בסיטואציה כזאת אף פעם... וזה שהגעתם 3 דקות לפורום לפניהם לא נותן לכם שום זכות לגחך עליהם, בשביל זה יש תיבה אישית. אני כמוך לא יודע מה הסיפור שעומד מאחורי הפנייה הזאת, ובגלל זה אני לא חושב שיש לי שום זכות לענות בצורה כזאת.

d h t

New member
אני מחפש את תומר מלונדון.

מישהו מכיר? ידע? שמע?

נעלם לו במעמקי אירופה..

נחבא למסתורין עד אשר יעבור זעם, אל המנזר נעלם לו התומר! החליט הוא לא להרבות חטאים בעולם, בכל זאת, מידה בינונית של יושר יש בו.. החליט לשים בצד את חרב המלחמה, ולתת לאחרים לרדוף גדולות.. עדיין לא ירד הוא התומר אל סוף כוונתו, בל החליט על עתידו, כשזה יבוא תקבלו תשובה, עד אז, מיצאו ב-dht את חלופה..

roniboom

New member
לא בטוח שיעזור אבל כנס ל חברה../images/Emo163.gif

אתר לחיפוש חברים www.hevre.co.il יש גם אופציה של חברים בח"ול( בצד שמאל למעלה) GOOD LUCK!

למעלה