חיפוש פנסיון טוב!!!

spsf

New member
חיפוש פנסיון טוב!!!

היי לכולם אתם לא ממש מכירים אותי אבל אני כבר מכיר אותכם - אני נכנס לכאן וקורא מה שנכתב דיי הרבה
בכל אופן - יש לי סוסה וסייח - כרגע בצפון אבל אני עובר למרכז ורוצה להעביר גם אותם - ואולי רק את הסייח - זה עוד לא סגור. אני צריך המלצות לפנסיון טוב - אבל ממש טוב..... מה זה ממש טוב? שהטיפול מסור ואפשר לסמוך גם אם אני לא בא כל יום,תאים מספיק גדולים ובטיחותיים,ובגלל שהוא סייח - העדפה למירעה סייחים בטיחותי שהם נמצאים בו במשך היום וחוזרים לישון בארווה בלילה - לא נשארים בחוץ!!! הרבה דרישות - מודע לזה,אבל זה חשוב לי אשמח לכל תגובה

spsf

New member
קצת רחוק....

ומעדיף לסייח משהו יותר קטן ובייתי - שישימו לב אליו ולא שהוא "יבלע " בין כל הסוסים..... יכול להיות שטוב שם ואני אבדוק,אבל בכל זאת עדיף משהו יותר קטן......

spsf

New member
תל אביב - חצי שעה ארבעים דקות משם..

לכל כיוון - זה בערך מרכז - הרצליה נתניה השרון אזור פתח תקווה רמלה.....

lions queen

New member
../images/Emo118.gifחחח פתח תקווה רמלה?

מצחיק לכתוב את זה... בכל אופן, רק עכשיו ראתי אתה לא רוצה חוות גדולות,אתה מחפש אורוות פרטיות ולשים אותו שם, או פשוט חווה קטנה?

הייתי ממליצה לך איפה שאני רוכבת

אבל כרגע אין מקום רבים שם על מי ישים שם את הסוס שלו
יש שם סיפורי מעשיות חח כל נמלטי דגני מעבירים את הסוסים אלינו =)

jgut

New member
יש בבית יהושוע (ליד נתניה)

שתי חוות. (ברטמן ועוד אחת) באחת מהן ידוע לי על מרעה סייחים. אים אתה רוצה טלפון תכתוב ואשלח לך מסר.

spsf

New member
המשך מאתמול - חיפוש פנסיון טוב...

תגובה לכל העונים - ותודה לכולם!!! אז ככה - גוקי קלאב לא מתאים לסייחים,נצר סירני - גם לא ממש לסייחים... נכון שאני מעדיף חוות פרטיות או קטנות אבל לא חייב אם זה מקום טוב. בקשר לחוות ליד נתניה - אשמח לקבל טלפון!!! תודה ובקשר לזה/זאת שכתבה על החווה שלהם שמלאה - איפה החווה נמצאת ? אשמח לעוד רעיונות אם יש מישהו שלא ראה את ההודעה אתמול

בבקשה לשרשר

לשרשור הקיים. אין צורך בהודעה חדשה. בהצלחה בחיפושים, שתף אותנו במה שמצאת, מה גילית שחשוב לך, ואיפה הרגשת שיתנו לך את הפיקוח הטוב ביותר. (הייתי מנסה בחוות גידול, כי הן ממילא מיומנות בסייחים).

spsf

New member
מצטער - אשרשר מעכשיו ../images/Emo13.gif

מישהו מכיר את החווה בגבעת כוח???? http://www.stav-ranch.co.il ראיתי את האתר שלהם וניראה טוב - מישהו מכיר יותר אישית?

שירלי317

New member
יש בבית נחמיה

שזה ממש 20 דקות מת''א בערך, קרוב לשוהם/ בן שמן.. לא רחוק מנתב''ג ..חח חווה מאוד חמודה, פרטית וקטנה יחסית. אנשים מדהימים טיפול ויחס מיוחד מרעה קטן, גם עם סייחים, מחולק לשלושה חלקים.. התאים ענקיים ומאוד בטיחותיים ובכלל המקום מאוד ביתי וחם. ממליצה בחום רב! פרטים במסרים

Hunny Bun

New member
../images/Emo205.gif את בקשר איתם?

כי אני התקשרתי למספר שקיבלתי ממך בזמנו ולא הייתה תשובה. והתקשרתי לישוב עצמו ואמרו שהייתה שם חווה אבל נסגרה...

שירלי317

New member
בקשר בקשר!

אני לא יודעת למה לא הייתה תשובה, ובאשר לחווה, זו לא חווה ידועה או גדולה, משהו מאוד פרטי וקטן.. לא נראה לי שהיא מוכרת ע''י היישוב עצמו כי הם גם לא ותיקים בו. ייתכן שהמספר שהבאתי לך היה מוטעה בגלל ההקלדה, אבל לא יודעת.. בכל אופן, המקום פעיל ואני גם כנראה קופצת לשם בשישי הקרוב לשעור אחרי שבועיים שלא רכבתי..

Hunny Bun

New member
../images/Emo205.gif באמת ../images/Emo12.gif

אני אנסה שוב... אם עדיין לא תהיה תשובה אשלח מסר

למעלה