חיפוש פאזל

etibas

New member
חיפוש פאזל

שלום .אני חדשה בפורום אולם בטוחה שמישהו יוכל לעזור. אני מחפשת לקנות פאזל ששמו שוקולד ןאין אותו בחנות פאזלנד אולי משהו יודע היכן אפשר לקנות ? הוא של חברת HEYE 2000 חלקים? אשמח לתשובה, כולנו בבית כבר רוצים להרכיב אותו.

pink dimond

New member
ברוכה הבאה לפורום ../images/Emo24.gif

האם את מתכוונת לפאזל שבמרכז יש מלאכית/ ילדה בצד ימין מלמעלה יש פרחים ולמטה מימין יש כוס ענקית של שוקו? אם כן אז המקום שבנתיים חיפשתי ומצאתי זה באייבי הינה הקישור לדף המכירה בהצלחה

pink dimond

New member
מקווה שהקישור יעבוד

אם הקישור לא יעבוד אז ליתר ביטחון: global.ebay.com/Puzzle_2000_Teile_Puzzle_Tilk_Charming_Chocolate_29101/370174145456/item

etibas

New member
תודה על הקישור

מחיר המשלוח הוא 100 יורו ומחיר הפאזל הוא 14 יורו. זה נשמע ממש לא הגיוני - יש עוד מקומות שאפשר למצוא אותו?

123נעמי

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

אני הרכבתי אותו
פאזל כיפי להרכבה. נדמה לי שראיתי אותו לא מזמן בחנות ברחובות חכי עד מחר אני אהיה בחנות ואבדוק אם הוא עוד שם. בכל אופן באתר כתוב שהוא אזל אבל יש בדרך חבל להזמין מחו"ל

123נעמי

New member
אין ../images/Emo7.gif

חזרתי עכשיו מהחנות ברחובות ואין פאזל כזה סורי חזרתי עם שני פאזלים קטנים בשבילי 500 חלקים כל אחד נכנסתי למוזה מחדש
זה הראשון

evilihi

New member
גם לי יש אותו מחכה להרכבה כבר חצי שנה

אין לי מוזה בכלל מדצמבר. ניסיתי לפני שלושה שבועות לא הלך
הפאזל של האספרסו מדהים!

123נעמי

New member
תמונה מקסימה אבל הפאזל לא חוקי

הפאזל כל כך קל להרכבה שתוך שעתיים וחצי הוא היה מוכן ממש לא חוקי הדבר הזה פאזל צריך לקחת כמה שעות רציניות ולא שעה
פאזל מקסים מומלץ בחום לכולם.

jocie1

New member
תתחדשי על הפאזלים

התלבטתי אם לקנות את הפאזל הזה. אך חיית להצטמצם בהוצאות....לצערי. רכשתי שני פאזלים ב 10 שקלים דרך jean dean מקוה שאצליח לעלות תמונות בקרוב

pink dimond

New member
באמת נשמע לא הגיוני

ביררת עם המוכר? כי א. לפי סיפורים מאנשים תמיד יש אפשרות לנסות להוריד במחיר. ב. גם שאני מזמינה מחו"ל פאזלים אני לעולם לא צרכה לשלם כ"כ הרבה משלוח.

etibas

New member
תודה רבה

לא ביררתי עם המוכר, הסתכלתי גם באתר של החנות (לא בebay) ושם רשום מאה יורו למשלוח. אני אנסה דרך ebay. בכל אופן תודה

למעלה