חיפוש עצמי

bazsu

New member
חיפוש עצמי

אמיר שלום, רציתי להתייעץ איתך ועם משתתפי הפורום לאן (לאיזה תחום, איזה פורום....)לפנות עם הדרישות הבאות: אני מחפשת חצי או 3/4 משרה שדורשת ידע בהונגרית. יש לי ניסיון של שנים ביבוא ובעמילות מכס, אבל אני פתוחה (אפילו מעדיפה) לקבל הצעות בתחומים אחרים גם, בתנאי שהמשרה דורשת שימוש בשפה ההונגרית. (אנגלית ברמה בינונית, עברית טובה מאוד) (אזור המרכז, העדפה לרמת גן-גבעתיים-בני ברק) אני 15 שנה בארץ, בת 41 עם 2 ילדים קטנים ולאחרונה גיליתי שהייתי רוצה לעשות שימוש בידע ההונגרי בעבודה שלי. האם יש דרך למצוא תעשוקה עם ציפיות כאלה? תודה מראש על ההתייחסות.

שאלה

מה עשית לקידום העניין עד היום ? על איזה סוגי עבודה חשבת ועל איזה סוגי מקומות עבודה

bazsu

New member
איך להמשיך?

-בעבר פניתי לשגרירות הונגריה, אבל התנאים שלהם לא מתאימים לי.(לא שנתנו לי תשובה, אבל בכל מקרה לא הייתי מקבלת את התאים שלכם) -לפני כחודשיים פורסמה מודעה בעיתון הונגרי שמחפשים מתרגמים לעיתון. הוזמנתי לראיון עבודה, התבקשתי לתרגם קטע מעיתון ישראלי. התרגום נשלח, תשובה עד היום לא קיבלתי. (פניתי אליהם לברר האם התרגום בסדר, אבל עורך העיתון רק התנצל שלא התפנה עוד לבדוק את עבודתי, ושיתן תשובה בקרוב) -לפני כשבועיים מצאתי מודעה באינטרנט שיבואן מאזור המרכז מחפש דובר/ת הונגרית. יצרתי איתו קשר, הוא נתן הסבר קטן על דרישותיו, וסיכמנו שיחזור אלי כדי לקבוע פגישה.(גם הוא היה מאוד עסוק) הוא עדיין לא התקשר אלי, אבל בכל מקרה מדובר על פעם-פעמיים בשבוע שעה-שעתיים) -שלחתי קורות חיים לכמה חברות תרגום, יש לי מעט תגובות, אבל בכל מקרה זה לא מקור לפרנסה. (כמות העבודה תלויה בביקוש משתנה) - מעבר לנסיונות הנ"ל מנסה למצוא אתרים, פורומים, לוח מודעות באינטרנט בעזרת מנועי חיפוש. מה דעתך, מה עוד אפשרי לעשות?

להפסיק

לפעמים צריכים פשוט להפסיק לרצות כל כך ואז התשובה מופיעה. את מחפשת משהו מאד ייחודי ומקרינה, מן הסתם, המון לחץ, זה מורגש ומרחיק את הצד השני. קחי את הזמן, מצאי משהו אחר ואז תתחילי לחפש בנחת - זה יופיע

bazsu

New member
הערה קטנה

תודה על תשובתך, אבל תרשה לי לציין משהו שאני חושבת שזה ציפייה בסיסית בכלל בתקשורת בינאישית. אולי כשאני מתארת את ניסיונותיי בריכוז כזה, אני נשמעת "נודניקית", אבל בפועל, לדרוש תשובה אחרי שבועיים, לא צריך להתפרש כמשהו כהגזמה. ניסיתי פשוט לציין כמה מרגיז לא לקבל תגובה מהצד השני, אפילו אם היא שלילית. לדעתי זה סוג של הוסר תרבות תקשורתית, ולא חוסר עיניין בהעסקה שלי. אולי אני טועה, אולי עדיין לא הבנתי את המנטליות הישראלית, אבל זאת אני. אולי אתה צודק, כדאי לי לעזוב את הנושא, חבל לי פשוט לחזור לעבודה ששוב תחזיר אותי לשגרה משעממת.

יש פוטנציאל

בדיוק קראתי עכשיו שמשרד התיירות ההונגרי יחד עם חברת התעופה ההונגרית יצאו במבצע פרסום. מישהו תרגם את החומר. בטוח שיש גופים וחברות שזקוקים לידע שלך, אבל תהליך השיווק צריך אסטרטגיה, תוכנית, כלים ומשאבים - אם כרגע זה לחוץ מדי וזה בינתיים תקוע. צריך להרפות כדי להתחזק. התגובות הללו - המאד לא נימוסיות, לא מקצועיות ולא מכבדות - פוגשות אותך במקום של פגיעות אישית, ואת זה את חייבת לראות ולהבין שלך יש שם רגישות גבוהה. הם לא מכוונים את הגסות שלהם כלפיך אישית. אין פתרון קל ופשוט אבל יכולה להימצא דרך. בהצלחה, יום טוב אמיר

למעלה