חיפוש עצמי

asolin16

New member
חיפוש עצמי

אני בן 32 ונמצא כרגע במשבר אמצע החיים נראה לי..... עזבתי מקום עבודה שבו הייתי 9 שנים , מקום שפרחתי בו מקום שבו הצלחתי והעריכו אותי אבל לצערי די נשחקתי ועייפתי {עבודה סביב השעון , סופ'ש ואחריות גדולה די עמדתי בציפיות והחזקתי הרבה זמן עד שאמרתי די .... אני כבר 5 חודשים לא עובד ולא יודע מה אני רוצה .... לא למדתי מקצוע או תואר ואני יודע שאני צריך? אני כרגע שואל ומחפש את עצמי מה ללמוד וכל יום משנה דעה . זה התחיל להשפיע עליי במובן הנפשי { לא מועיל , לא רצוי . חוסר בטחון} אני באמת לא יודע מה אני רוצה ומה אני צריך כדי להרים את עצמי ולא לשקוע , ...אני בן אדם אופטימי ..... אבל לא יודע ...

לידול

New member
היי

חסר מידע. באיזה תחוום עבדת, לאיזה תחום אתה חושב להתפתח. הכי סביר זה שתעבוד במשהו קרוב למה שעשית אבל שיותר מלהיב אותך/עם יותר אחריות/עם פחות אחריות תלוי בהעדפות שלך ואתה חייב לשלוח כמויות של קורות חיים כדי למצוא עבודה (מאות קורות חיים בשבוע)

תשובה מעבר להצעותיה של לידול, אתה צריך לנסות לסדר לך את סדר היום באופן שימנע ממך לשקוע. ראה את התקופה הקודמת כתקופה שתמה ופנה אל העתיד. מין הסתם רכשת כישורים מסוימים או ניסיון מסוים בעבודתך הקודמת אשר אותם תוכל ליישם בעבודות הבאות.

היי

מאחלת לך למצוא עבודה ממש מהר, זה באמת משפיע לפעמים יותר מידיי. תראה מה שאני שולחת לך פה, זה מאמר ממש טוב שעזר לי לא מעט והוא מדבר על מה צריך לעשות, ממש בכללים מדוייקים, כדי למצוא עבודה מתאימה. בהצלחה איש:)

למעלה