חיפוש עצמי

אושר, שלמות, עבודה, זוגיות

את שואלת מה תוכלי לעשות על מנת להרגיש את כל זה דבר ראשון כדאי להבין מה זה כל אלו מה הוא אושר מבחינתך? מהי שלמות? מהי עבודה? מהי זוגיות? אם היית מתארת תמונת מציאות בה כל אלו מתקיימים אין זה היה נראה? אם יש דברים שאין בהירים כרגע בנוגע לתמונה זו לא נורא, תתמקדי במה שכן בהיר.

ortalga

New member
אושר, שלמות, עבודה, זוגיות

אושר מבחינתי זה לקום כל בוקר עם חיוך על הפנים, לקוות שהיום לא ייגמר לעולם, להספיק לעשות הכל מבלי להיות מותשת כלל. שלמות אני לא יודעת להגדיר עבודה צריכה להיות משהו שתמיד אני ארצה להיות בה ושזה יהיה תחביב שעבורו אני אקבל כסף וגם אם אני הייתי עושה את העבודה ולא מקבלת עליו תגמול, עדיין הייתי ממשיכה להישאר שם כשעזבתי את הצבא, שאלו אותי למה אני עוזבת. מעבר לסיבה שזה התנגש לי עם הלימודים, אמרתי להם שאני מחפשת את המקום שאני ארגיש שהוא המקום האמיתי בשבילי וכרגע אני לא רואה את הצבא כמקום האמיתי בשבילי אלא כמקום טוב ונוח מאחר והתרגלתי אליו. אמרתי להם שאני לא רוצה למצוא את עצמי עוד 20 שנה נמצאת במקום עבודה רק מתוך הישרדות אלא באמת מתוך אהבה ואמונה במקום ובמעשה. אמרו לי שאני נאיבית ובחיים בכל נקודת זמן צריך להתפשר (לדוגמא: מה שאנחנו חושבים היום לא בהכרח נשאר ככה כאשר מתחתנים ומביאים ילדים ואז יש התחייבויות אחרות ובעקבות כך צריך לעשות וויתורים בחיים) את האמת, אני לא מאמינה בזה, אני לא מאמינה בלהתפשר וגם אמרתי להם שכרגע לי אין שום התחייבות ויש לי את האמצעים לחפש את עצמי, אז אין שום סיבה שאני אשאר במקום אחר שלא בטוח שזה המקום שארצה להיות בו גם בעוד 20 שנה. זוגיות מבחינתי זה אדם שידע להבין אותי מבלי שאצטרך להסביר. אדם שיהיה שם ברגעים הטובים וגם ברגעים הקשים. אחד שיתן לי תשומת לב, חום, אהבה, הגנה, ביטחון. אחד שכאשר אני אקום בבוקר ואראה אותו לידי, יגרום לי לחייך ולהיות מאושרת. אחד שגם אם נהיה ביחד כל היום אחד עם השני, עדיין לא יימאס לנו ויחד עם זאת התשוקה תמיד תישאר ולא תדעך. יכול להיות שאני מפנטזת על משהו שכלל לא קיים ועם הזמן מערכות יחסים הופכות להרגל. אבל זוהי זוגיות מבחינתי. אחד שאני אהיה מוכנה לעשות הכל למענו והוא יהיה מוכן לעשות הכל למעני. יום בחיי כאשר כל זה יתגשם: אני קמה בבוקר, מלאת אנרגיות למרות שהלכתי לישון בשעה מאוד מאוחרת כי אני ובן זוגי נכנסנו לשיחות אינטימיות אל תוך הלילה. קמה, זורקת עליי את הבגד הכי נוח בעולם והולכת לעבוד בתחביב שלי. יום גדוש בעבודה, באינטרקציה עם הרבה אנשים אשר יש לי יכולת השפעה עליהם ואני מרגישה מסופקת שהצלחתי לשנות משהו קטן בחייהם והשארתי את החותם שלי אצלהם. חוזרת הביתה, מסופקת מתמיד, פוגשת את אהוב ליבי אשר חוזר גם הוא מעבודה אשר היא פרי חלומו וביחד אנחנו מעבירים את המשך היום. אם זה לבד או עם חברים או משפחה. אנחנו גרים בדירה מקסימה (כלב חייב להיות שם, אני מאמינה שגם ילדים), דירה שאנחנו עיצבנו במו ידינו והיא שילוב של התגשמות חלומנו כיצד דירתנו המשותפת צריכה להיראות. זהו בגדול

isaacm

New member
החצי השני

שלום לך שוב, אורטל. שם המשחק שבחרת: החצי השני. מטרת המשחק: מציאת בן זוג. הזכיה במשחק: את בזוגיות עם בן זוג ש[
]
משתתפים במשחק: את ו[
]
רוצה לשאול אותך, אורטל, ברשותך. האם את מעוניינת לשבת על הספסל ולצפות במשחק, או לעלות על המגרש - גם אם זה כרוך בלחטוף דחיפות ובעיטות (לפעמים לא חוקיות) - ולהיות בתוך המשחק
השאלה הזו מאד מהותית כי רבים מעדיפים לשבת על הספסל ולצפות במשחקם של אחרים. וזאת כדי לא לחטוף דחיפות ובעיטות (לפעמים לא חוקיות). ספרי לי. איציק

ortalga

New member
השתתפות חובה

כמובן שלהשתתף במשחק. אני חושבת שרק ככה לומדים אני לא מאמינה בזה שאנשים אומרים לי לא לעשות משהו כי זה יהיה לטובתי אני חושבת שאני צריכה לחוות את הדבר בעצמי (גם אם זה להצליח וגם אם זה להיפגע) על מנת לדעת אם הדבר הזה הוא טוב בשבילי או לא

isaacm

New member
יפה, אז קדימה לדרך

יש צורך ותועלת להגדיר דברים מסויימים. הסיבה שיש צורך להגדיר את הזוגיות בפרוטרוט היא כדי שתוכלי להבין מי הוא בן הזוג הפוטנציאלי שלך. ואז להמשיך ליצור תכנית פעולה. אז ספרי לי: לדעתך, איזה מין אדם הוא בן הזוג שלך? לדעתך, מה הוא אוהב לעשות? מה את חושבת יגרום לו תענוג? איפה הוא אוהב להסתובב? מי הם החברים שלו? מה עוד את יכולה לספר לי עליו? תשתדלי שהתשובות תהיינה כך שאוכל לדמיין את האדם שאת חושבת עליו - כך זה יעבוד. תני למשימה הזו את הזמן וה"כבוד" המגיעים לה. בהצלחה איציק

ortalga

New member
בן הזוג שלי

אז ככה... אני אתחיל לזרוק את כל מה שעולה לי לראש. אני מקווה שאני אענה על כל השאלות כמו שצריך נתחיל במראה שלו- אני לא מחפשת מישהו שהוא בהכרח הכי חתיך בעולם אלא מישהו שאני אראה אותו ואחשוב שלפי דעתי הוא האדם היפה ביותר שראיתי. שיהיו לו עיניים כובשות, כאלה שכשמסתכלים עליהם, מצליחים לקרוא את האדם ולהתחבר אליו. חשוב לי שתהיה לו יד גברית... כזאת שכשאני אחזיק אותה, אני ארגיש בטוחה. אלה הדברים שחשובים לי מבחינת המראה בגדול לגבי האופי- אני צריכה מישהו ספונטני, שיזרום עם השגעונות שלי. בנוסף, אחד שכל הזמן יפתיע אותי וירגש אותי כל פעם מחדש. הוא צריך להיות גם רומנטיקן. חוצמזה, בהיכרותי את עצמי, אם משהו מפריע לי אני ישר מתפרצת, ואותו בחור צריך לגרום לי לסמוך עליו כדי שלא תהיה לי סיבה לריב איתו סתם. אני צריכה מישהו שאני אדע שהוא ב100 אחוז נאמן לי ושלא יהיו לי חששות שיום אחד הוא עלול לקום וללכת אבל יחד עם זאת, אני לא צריכה מישהו חסר עמוד שדרה שאני אצטרך כל הזמן לדאוג לו והוא יהיה תלוי בי אלא מישהו שיהיה שם לצידי בדיוק כמו שאני אהיה לצידו, גם ברגעים הטובים וגם ברגעים הקשים. והכי חשוב שידע לחזק אותי ברגעים הקשים שלי ולשמוח איתי ברגעים הטובים. מעבר לזה, אני לא כל כך יודעת איך להגדיר את זה, זה לא בהכרח נדרש שיהיה לו תואר, אבל אני רוצה מישהו שכבר מצא את עצמו בחיים והוא מסודר (לא שהכסף חשוב לי) ולא מישהו שרק עכשיו מתחיל לחפש את עצמו. אני רוצה מישהו שיהיה "רמה" אחת מעליי. אחד כזה שידרבן אותי לשאוף כלפי מעלה ולא יהיה באותה רמה כמוני. אך יחד עם זאת אני לא מסוגלת להיות עם אנשים שמתנשאים מעליי מעבר לזה, אני רוצה מישהו שיהיה פתוח לדברים חדשים שלא יהיה מקובע בדברים שהוא רגיל לעשות ולא ייפתח לדברים חדשים זהו בגדול אני חושבת אני לא יודעת אם עניתי לשאלות ששאלת, אבל אני מקווה שזה הכיוון שכיוונת אליו

isaacm

New member
אז עכשיו שבן הזוג שלך יותר ממשי

בואי ונכיר אותו קצת יותר לעומק קחי לך זמן להיות אתו, תני לעצמך כמחצית השעה מדי יום ללמוד אותו. שימי לב להתקדם בקצב אמיתי, והתקדמות ריאלית. נסי להרגיש איך את כשאת איתו, איך את יודעת לחזק אותו ברגעים הקשים שלו ולשמוח איתו ברגעים הטובים, איך את מדרבנת אותו לשאוף כלפי מעלה - אך ללא התנשאות. איך את נפתחת לעולם שלו ומשתפת אותו בעולם שלך? אשמח אם תבחרי להמשיך ולשתף אותי. איציק

למעלה