אושר, שלמות, עבודה, זוגיות
אושר מבחינתי זה לקום כל בוקר עם חיוך על הפנים, לקוות שהיום לא ייגמר לעולם, להספיק לעשות הכל מבלי להיות מותשת כלל. שלמות אני לא יודעת להגדיר עבודה צריכה להיות משהו שתמיד אני ארצה להיות בה ושזה יהיה תחביב שעבורו אני אקבל כסף וגם אם אני הייתי עושה את העבודה ולא מקבלת עליו תגמול, עדיין הייתי ממשיכה להישאר שם כשעזבתי את הצבא, שאלו אותי למה אני עוזבת. מעבר לסיבה שזה התנגש לי עם הלימודים, אמרתי להם שאני מחפשת את המקום שאני ארגיש שהוא המקום האמיתי בשבילי וכרגע אני לא רואה את הצבא כמקום האמיתי בשבילי אלא כמקום טוב ונוח מאחר והתרגלתי אליו. אמרתי להם שאני לא רוצה למצוא את עצמי עוד 20 שנה נמצאת במקום עבודה רק מתוך הישרדות אלא באמת מתוך אהבה ואמונה במקום ובמעשה. אמרו לי שאני נאיבית ובחיים בכל נקודת זמן צריך להתפשר (לדוגמא: מה שאנחנו חושבים היום לא בהכרח נשאר ככה כאשר מתחתנים ומביאים ילדים ואז יש התחייבויות אחרות ובעקבות כך צריך לעשות וויתורים בחיים) את האמת, אני לא מאמינה בזה, אני לא מאמינה בלהתפשר וגם אמרתי להם שכרגע לי אין שום התחייבות ויש לי את האמצעים לחפש את עצמי, אז אין שום סיבה שאני אשאר במקום אחר שלא בטוח שזה המקום שארצה להיות בו גם בעוד 20 שנה. זוגיות מבחינתי זה אדם שידע להבין אותי מבלי שאצטרך להסביר. אדם שיהיה שם ברגעים הטובים וגם ברגעים הקשים. אחד שיתן לי תשומת לב, חום, אהבה, הגנה, ביטחון. אחד שכאשר אני אקום בבוקר ואראה אותו לידי, יגרום לי לחייך ולהיות מאושרת. אחד שגם אם נהיה ביחד כל היום אחד עם השני, עדיין לא יימאס לנו ויחד עם זאת התשוקה תמיד תישאר ולא תדעך. יכול להיות שאני מפנטזת על משהו שכלל לא קיים ועם הזמן מערכות יחסים הופכות להרגל. אבל זוהי זוגיות מבחינתי. אחד שאני אהיה מוכנה לעשות הכל למענו והוא יהיה מוכן לעשות הכל למעני. יום בחיי כאשר כל זה יתגשם: אני קמה בבוקר, מלאת אנרגיות למרות שהלכתי לישון בשעה מאוד מאוחרת כי אני ובן זוגי נכנסנו לשיחות אינטימיות אל תוך הלילה. קמה, זורקת עליי את הבגד הכי נוח בעולם והולכת לעבוד בתחביב שלי. יום גדוש בעבודה, באינטרקציה עם הרבה אנשים אשר יש לי יכולת השפעה עליהם ואני מרגישה מסופקת שהצלחתי לשנות משהו קטן בחייהם והשארתי את החותם שלי אצלהם. חוזרת הביתה, מסופקת מתמיד, פוגשת את אהוב ליבי אשר חוזר גם הוא מעבודה אשר היא פרי חלומו וביחד אנחנו מעבירים את המשך היום. אם זה לבד או עם חברים או משפחה. אנחנו גרים בדירה מקסימה (כלב חייב להיות שם, אני מאמינה שגם ילדים), דירה שאנחנו עיצבנו במו ידינו והיא שילוב של התגשמות חלומנו כיצד דירתנו המשותפת צריכה להיראות. זהו בגדול