חיפוש עצמי- פדלים

יובל

New member
חיפוש עצמי- פדלים

כרגע אני רוכב על ה-MERIDA 905 עם פדלים SPD של אופני הרים אשמח לשמוע המלצות על פדלים ונעליים לכביש.רמה ? משהו שלא יחייב אותי לקחת משכנתא. יובל

sdanpo

New member
פדאלים + נעליים

קודם כל - זה לא זול!!! שנית - קח את ההמלצה בעירבון מוגבל שכן גם אני פדלן קליטים טרי. יש לי Time Atac שכאן בפורום הומלץ לי ע"י אנשים רבים. מנסיון יחסית טרי (אך גם בבוץ , מים ועוד..) הפדאלים עובדים מעולה. יש להם יתרון בכך שהם מאד עמידים בכל סוג של תוואי. חסרונות : 1. קשה להשתחרר מהם (במיוחד בסוף העלייה....). 2. הם לא ניתנים לכוונון למעט כיוון הקליט בעת התקנתו. מחיר בארץ : 380 ש"ח (אצל קובי מ"ענק האופניים"). אני אישית קניתי שבמקרה הביא ספייר מארה"ב ב- 200 ש"ח. נעליים : מראש החלטתי שאני רוצה נעלי דו"ש ולכן המבחר הצטמצם לNorthwave . גם שם המבחר לא היה אדיר ורק דגם אחד התאים לי - Terra . נחמדות , נעימות ונראות עמידות. חיסרון יחיד עד כה : שרוכים !!! מחיר אצל קובי : 550 ש"ח (לפני הנחה). בהצלחה דן פורת

דן, אני חושב שמדובר באופני כביש

אני עצמי לא רוכב כביש, אבל ממה שזכור לי מדיונים שהיו כאן, מומלץ להשקיע בפדלים ונעליים ברמה טובה, משום שהציוד הזה ישרת אותך הרבה שנים (אין כאן בלאי גבוה כמו בציוד המקביל לאופני הרים).

למעלה