חיפוש עבודה

itamarc8

New member
חיפוש עבודה

אני תושב צפון עברתי לפני כ-9 שנים לאזור המרכז חיפשתי עבודה בתחום מלגזן ואו נהג משאית בהתחלה היה כצת קשה אבל מצאתי תוך חודש וחצי למצוא עבודה (בעצם שתי עבודות) לפני 8 חודשים עברתי חזרה לאזור הצפון חיפשתי עבודות בתחומים שאני עסקתי וגם חתמתי אבטלה חצי שנה ועד היום אני לא מוצא עבודה שולח קורות חיים בפקסים או לפעמים הולך לרעיונות עבודה ואומרים לי נחזיר לך תשובה ואין תשובות. לפי הערכתי יש עבודות אבל לא ברור לי מדוע לא מקבלים אותי לעבוד הגשתי בקשה לוועדה רפואית של ביטוח לאומי ואני מחכה עדיין לתשובה לגבי אי כושר ומקווה לתשובה חיובית . במידה ולא אמצע עבודה אשקול שוב לחזור למרכז הארץ ושם תוך חודש או קצת יותר אמצע עבודה יותר מהר מהצפון.האם מישהו נתקל במקרים כאלו או מישהו מכיר או שמע שמחפשים נהג משאית עד 15 טון בלבד או מלגזן אשמח לקבל תשובות . תודה איתמר.

itamarc8

New member
תגובה לגב אהובה

קודם כל את חדשה בפורום אז תדעי לך שאני חולה סי.אפ .אז נראה אותך חכמה הולכת לחפש עבודה ומצהירה שאת חולה סי. אפ נראה אם בכלל יקבלו אותך או התיחסו אלייך אז חשוב שכל אחד יביע את דעתו לכל נושא ואל תאמרי מה זה שייך .תודה .

פפשושית

New member
לדעתי פשוט לא מובן הקשר

של זה שאתה מחפש עבודה והפורום, הרי כאן אין הצעות עבודה. וזה באמת קשה למצוא עבודה, רק עכשיו אני מתחילה להבין עד כמה. בהצלחה בחיפושים.

זמן אמת

New member
פשושית- איזו עבודה את מחפשת?

איפה? באיזה איזור? באיזה תחום?
אהובה.

זמן אמת

New member
אני באמת חדשה, ולא ידעתי שאתה

חולה. עבודה זה בעייה היום, גם ככה. כל הכבוד לך שאתה מתעקש לעבוד, ובעבודה כל כך קשה. התרגזת עלי, סליחה, סליחה, ממש מצטערת, לא התכוונתי.
אני אשאל אצלנו במשרד,וממש אתאמץ לפרסם. מאחלת לך למצא ולהצליח, ולעבוד לעבוד לעבוד ולהרגיש טוב. קבל בבקשה את התנצלותי.
כל טוב ולך,
חג שמח.
אהובה.

למעלה