חיפוש עבודה

danyo

New member
חיפוש עבודה

היי לכולם, טוב, אחרי שהתאקלמנו פה, הבנו קצת את הכללים פה, התרגלנו לקניות הקטנות וכמובן לקור... הגיע הזמן למציאת עבודה לאישתי. הבעיה היא שקשה מאד למצוא עבודה כי היא דוברת הולנדית. חברה, מישהו יכול לעזור לנו ולתת לנו קשר רקע והסברים איפה אפשר למצוא עבודות לאנשים שלא דוברים את השפה, אני בטוח שיש כאלו... האם יש פה מישהו שמחפש בעצמו עובדים בתחום האדמיניסטרציה, מזכירותי וכו' או ששמע על מישהו שמחפש אצלו בעבודה. אשתי תתחיל בקרוב ללמוד הולנדית. עזרה תתקבל בשמחה. אההה, יש לנו את כל האישורים הנחוצים בשביל עבודה- יש לה אזרחות דנית (אירופאית). תודה רבה, דן

Fair game

New member
לא הבנתי...

אתם בישראל?הולנד?דנמרק? כתבת שאישתך דוברת הולנדית ואחכ אישתי תתחיל בקרוב ללמוד הולנדית...

ayala26

New member
נראה לי שזו טעות

נראה לי שהמילה *לא* נשמטה במשפט "קשה מאד למצוא עבודה כי היא דוברת הולנדית." אחרת המשפט קצת לא כל כך הגיוני
הסיפור הוא כזה, הם בהולנד, אשתו יכולה לעבוד כי היא אזרחית האיחוד אך היא לא דוברת הולנדית ולכן זקוקה לעבודה בשפה האנגלית (או עברית, לא כתב אילו שפות היא כן דוברת) אפשר לנסות בחנות מזכרות באמסטרדם. יש חנויות שבעלי החנות דוברי עברית. פשוט לעבור מחנות לחנות ולשאול.. אני פעם הסתובבתי עם אבא שלי בחנות כזו והמוכר ששמע שאנחנו מדברים עברית והבין מהשיחה שאני גרה שם שאל אותי אם אני רוצה לעבוד אצלו. לי זה לא התאים. באותו הרגע.

danyo

New member
סדר בדברים

אנחנו גרים בהולנד. אשתי עם אזרחות, ודוברת אנגלית ועברית. בקרוב תתחיל ללמוד הולנדית. מחפשים עבודה בתחום האדמיניסטרציה, מזכירותי וכו'. תודה רבה וסליחה על הטעויות... סופשבוע טוב, דן

אני חושבת שהיה שרשור בנושא לפני כמה זמן

עם כמה הודעות עם כתובות של משרדי כוח אדם ואתרי אינטרנט שונים. אם זה לא היה בפורום הזה אז זה היה אולי בפורום זוגות מעורבים.

למעלה