חיפוש עבודה כמאמנת

חיפוש עבודה כמאמנת

היי חברים!
סיימתי לפני חודשיים לימודי אימון ואני רוצה לפתוח את העסק שלי בעוד כחודש בתור מאמנת אישית לגילאי 20-30 עם התמחות באימון לקריירה.
זה בא מתוך מקום שגם אני הלכתי מייד אחרי הצבא ללמוד משהו שהוא לא ממש מעניין אותי העיקר שיהיה לי מסגרת ותואר ואז 6 שנים התבחבשתי עם עבודות בחברות כי לא ידעתי מה אני רוצה ובמה אני טובה וזה גרם לי לים של ייאוש ובלבול עד שבסוף הגעתי לזה שמה שאני רוצה וצריכה להיות זה מאמנת. זה פשוט אני. בקיצור זכיתי כי מצאתי את הייעוד שלי. ואני הולכת לעשות הכל כדי להגיע לשם. ואני אגיע לשם.
ואני רוצה לעזור גם לאחרים להיות במקום שהם יודעים מה הם רוצים, שהם יודעים להקשיב לעצמם וללכת אחרי מה שהם מאמינים ולא אחרי מה שהסביבה מנתבת אותנו, וגם ללמד אותם איך מוציאים מהכוח אל הפועל (וזה בדרך כלל התנהלות ששזורה בעוד תחומים בחיים כמו זוגיות, מערכות יחסים עם אחרים, עם עצמי וכו').
אני מאמינה שכשבן אדם יודע מה הוא רוצה לעשות ואיך הוא הולך לעשות את זה (גם אם זה אומר בצעדים קטנים), ז"א מוצא מה המטרה שלו, מציב אותה ועושה תוכנית איך להגיע אליה (ביחד עם כלים אימוניים כמובן), יהיה לו כוח לעשות גם צעדים במקומות אחרים, הבטחון העצמי שלו יתחזק, האמונה שהכל תלוי בו ושרק הוא אחראי על חייו, ומשם השמיים הם הגבול (לא שזה תהליך פשוט אך הוא אפשרי).
השאלה שלי היא איפה כשכירה אני יכולה לעבוד במקום שיכול לתת לי התמקצעות בכך.
ברור שבאידיאל שלי זה לעבוד כמאמנת פרופר אבל ממה שאני יודעת אין חברות כאלו (אלא אם זה מאמנים עסקיים ואני לא מעוניינת בכך), אלא אם אתם יודעים משהו שאני לא ואני אשמח.
אבל אני רוצה לעבוד במקום עבודה בו אוכל לפגוש את אותם אנשים, ללמוד אותם, ללמוד מה הקשיים שלהם, מה ההתלבטויות שלהם, מתי קשה להם להוציא מהכוח אל הפועל ובאידיאל שלי זה גם לעזור להם . והכי הכי חשוב לי שזה יהיה מקום עם עשייה משמעותית ונתינה.
אני גרה אגב באזור השרון. גבולות מקום העבודה שלי זה בין עפולה לנתניה.
אני התכווננתי בנתיים למרכזי צעירים שם יש גם הכוונה מקצועית גם הכוונה תעסוקתית.
האם יש לכם עוד רעיונות? או בכלל רעיונות למקומות בהם אוכל לעבוד כמאמנת?
מאחלת לכל המאמנים פה דרך צלחה ושבקרוב נתפרנס רק מלהיות מאמנים!!!
תודה ענקית!!!

חיפוש עבודה

שלום לך דנה,
ברכות על סיום לימודיך והוקרה גדולה על בחירת תחום התמחות.
הרבה מהמאמנים לקריירה שאני מכיר באים עם עבר בתחום של משאבי אנוש וגיוס עובדים בחברות.
לדעתי זה המקום שבו תוכלי להתמקצע בתחום. להתחיל לעבוד כשכירה בחברה ולהכיר את הרקע בתחום.
בהצלחה

ענבל כהן חמו

מאמנת אישית בכירה ומדריכת מאמנים מוסמכת
מנהל
קריירה לצעירים

שלום דנה,
כפי שהבנת, אין כמעט משרות שכיר למאמנים. זה לא אומר שלא תוכלי להתחיל לאמן - בתחילה אפשר להציע אימונים בתשלום מוזל לחיילים משוחררים למשל. אולי תוכלי למצוא לקוחות דרך עמותות שמסייעות לחיילים משוחררים. עמותות באופן כללי יכולות להיות עבורך דלת כניסה לעיסוקים שמעניינים אותך - אפשר להתחיל בהתנדבות ולהתנסות בדברים.
כפי שציין יהודה, אחד המקומות שבהם תוכלי לפגוש אנשים בשינוי קריירה הוא בתחום משאבי אנוש ובמיוחד בתחום ההשמה. יש מקומות שעוסקים בהכוון תעסוקתי, וזה גם מקצוע שנלמד בפני עצמו.
בהצלחה

למעלה