חיפוש עבודה כברמן.

מומיק

New member
חיפוש עבודה כברמן.

שלום לכולם. כמי שפעיל רבות בפורום אחר. אני יודע שזה לא בדיוק המקום, אבל בכל זאת אני מנסה את מזלי. אני אבא לחייל משוחרר. הוא עבר קורס ברמנים, ועבד באילת חצי שנה בבית מלון בתחום זה. עתה, הוא מחפש עבודה כברמן בתל אביב, אבל כל מאמציו עולים בתוהו. הוא אדם מאוד רציני ואחראי, והעבודה מאוד חשובה לו. אם מי מכם יודע על מקום שבו זקוקים לברמן, אנא הודיעוני. בתודה - מומיק.

LaDjA

New member
מצטער לאכזב, אבל..

הסיכויים הם, שאם מי מאיתנו היה יודע על מקום שמחפש אנשים - הוא היה מנסה ללכת לשם בעצמו. הפורום הזה עמוס לעייפה ב"ברמנים-בתיאוריה"...

MEIMIS

New member
שלום מומיק מפורום - צילום ../images/Emo13.gif

שלום לך.. אני ממליץ לילד שלך לחזור לאילת לחצי שנה עבודה(אלה אם כן הוא רוצה להתחיל לימודים אקדמאיים) שיעבוד שמה - שנה - שירכוש את הניסיון.. ושיקח המלצות ממנהל המלון.. בת"א לא לוקחים בד"כ המלצות מבתי מלון כי מלונות זה מקום שקט, ולא פאב, באר, מועדון רעשני.. אז שיחפש לו גם עבודה במלון וגם מחוץ לבית המלון..., ושיקח המלצות.. אחרי זה יהיה לו יותר מזל ויותר סיכוי להתקבל למקומות, חוץ מזה שבד"כ זה לא משנה כמה בארמן טוב אתה, או כמה ניסיון, או אם אתה אחראי... יש לך קומבינה? נכנסת.. גם אם אתה לא יודע מה ההבדל בין וודקה לג'ין/ויסקי לקונייאק - יופי שלשניהם יש את אותו הצבע.... אבל זה לא אותו דבר.. וזה המצב בארץ, אין מה לעשות... ככה זה בעסקים, ככה זה בעבודה, ככה זה בראשות העיר.. וככה זה בראשות הממשלה.. בגלל זה המדינה נראית בצורה שהיא נראית אני לא מעביר ביקורת על המדינה אם מישהו חושב ככה.. ואל תתחילו לקטול אותי וכו'.. יום טוב שיהיה לכולם ומומיק.. בהצלחה לך, ולבן...

itayuri

New member
נצל"ש עבודה בלונדון

מישהוא עבד? יודע כמה קל\קשה למצוא שם עבודה? מה הדרישות? ואיך הכסף? תודה מראש איתי

למעלה