חיפוש סוכנים - איפה?

Snakebite

New member
חיפוש סוכנים - איפה?

שלום אני מחפש אתרים\פורומים בחו"ל הקרוב אלינו (תורכיה, קפריסין, יוון), שבהם ניתן לפרסם מודעה לחיפוש סוכנים לשיווק מוצר מסויים. חרשתי את הרשת ומצאתי רק אתר אחד...חייבים להיות עוד. למישהו יש ניסיון? תודה ליאור

yos3221

New member
אם יש לך מספיק מימון

אני יכול לעזור לך בכך באופן אישי אבל רק אם יש לך מספיק כסף!

yos3221

New member
אגב

זה לא נכתב בציניות אני מאד רציני בעינינך

Snakebite

New member
אתה מתכוון ללכת אחד אחד?

אתה מכיר את המדינה? אזורי בילוי? אני צריך ספק שעובד עם כולם.

pikov

New member
לך על מוטי מפרוקסי

ראשית, יש לך מושג מיהו ואתה יכול לברר עליו. שנית, הוא נשמע רהוט ומבין ענין. שלישית, הוא טרם הסתכסך עם איש כאן.

חיפוש סוכנים בחו"ל

ראשית חיפוש סוכנים באמצעות מודעות בפורומים במרבית המקרים אינה אפקטיבית. באופן עקרוני חיפוש של סוכנים (או כל גוף אחר שישמש חבר בערוצי השיווק) מתבצע כחלק מפעילות תכנון האסטרגטיה השיווקית הכוללת בין השאר גם את תכנון ערוצי השיווק. במיוחד בשיווק בינלאומי לפעולת תכנון מתודית יש חשיבות מכרעת שכן קשה (ולפעמים אפילו בלתי אפשרי) לבנות מחדש את ערוצי השיווק באם אלו לא נבנו כמו שצריך. בניית ערוצי שיווק ובכלל זה חיפוש סוכנים, מפיצים, יבואנים וכו' הנה פעילות שדורשת מאמץ רב ומתמשך ובכדי שתהיה רווחית עליה להתבצע בצורה מקצועית. ספציפית לשאלתך - מבנה וסוג ערוצי השיווק (והחברים בהם סוכנים או מפיצים וכו') תלוי במגוון רחב של גורמים ובמיוחד במאפייני המוצר. עבור מוצרים מסויימים ניתן להסתייע בסוכנים (Aegnts) ואילו עבור מוצר אחר בשוק אחר הדבר אינו מקובל. למציאת שחקני שיווק מתאימים (כחלק מהתכנון ובעת הביצוע בפועל של הערוצים) תוכל לחפש ב: * מדריכי תערוכות בענף * איגודים מקצועיים של הענף * בחינה של התנהגות הקנייה של הלקוח הסופי * נספחים מסחריים בשגרירות ישראל או בשגרירות המדינה הזה בארץ * פנייה ללשכות מסחר משותפות * מאגרי נתונים של יבואנים / מפיצים באינטרנט או בספריות (כגון מכון היצוא) ככל שתוכנית השיווק שלך תהיה ברורה יותר תוכל למצוא בקלות רבה יותר את החברות שאתה מחפש. לסיוע עקרוני צרפתי מאמר העוסק בתכנון ערוצי שיווק.

Snakebite

New member
god bless!

תודה רבה, איזו תושיה. אני אעיין במסמך ואסיק מסקנות. ליאור

למעלה