חיפוש נפטרים בצפת

• פותח הנושא opiri
  • פורסם בתאריך

opiri

New member
חיפוש נפטרים בצפת

שלום רב! רציתי לשאול,האם יש מקום נוסף אשר אוכל לעבור בו בשביל למצוא נפטר בבית העלמין העתיק בצפת חוץ מאתר JEWISHGEN? תודה מראש לעוזרים.

yagury

New member
האם התוסף מידע ב-15 השנים האחרונות?

לפי הידוע לי, המידע שיש במועצה הדתית של צפת נובע מסקר מצבות אשר נערך בשנות ה-50 של המאה העשרים - לפי מצאי המצבות בשטח. המידע אינו מבוסס על רישומי הקבורה המקוריים - היות והם אבדו / הושמדו בזדון וכו'. לפיכך, כל נפטר שמצבתו לא היתה במצב סביר לפיענוח בזמן עריכת הסקר אינו מופיע ברשימות המועצה הדתית. שאלותי: 1. האם התיאור למעלה הוא נכון? 2. האם הגיע מידע נוסף ממקור אחר? יוסי יגור

opiri

New member
חלק מהמידע נכון

בשנות ה-30 של המאה הקודמת הרישומים נעלמו וחלק מהקברים נהרסו במהלך רעידות אדמה שהיו באזור. בשנות ה-50 חלק מהרישומים שוחזרו ובמהלך שנות ה-90 רב שעבד בחברה קדישא עשה רישום של כ-2000 מצבות באזור אך לא השלים את עבודתו.

יש אחד שעושה פרוייקט כזה בשנים האחרונות

חפש כאן בפורום, אלי בן טובים. ואגב משפחת קצוביץ, האם צבי קצוביץ מברנוביץ מוכר לך?

opiri

New member
משפחת קצוביץ

בני שלום,סליחה על איחור פשוט לא שמתי לב להודעה. צבי קצוביץ לא מוכר לי. אני מחפש על זוג בשם שלמה ולייבה קצוביץ וילדיהם דינה,רבקה וליזה

ilana gos

New member
עזרה במידע על קברי נפטרים בצפת

יש לי גישה חלקי למידע על בית העלמין הישן בצפת ואשמח לקבל את המידע הקיים ולעזור. כמו-כן קשר עם ותיקי צפת היכולים לסייע מזכרונם על משפחות צפתיות מהמאה הקודמת. אילנה

למעלה