חיפוש נגן

noamisback

New member
חיפוש נגן

אהלן ויום טוב מחפש לקנות נגן MP3 או 4 -פחות חשוב לי הוידאו אך מכיוון שזה לאבא שלי, חשובים מס' דגשים: 1.שיקרא עברית (לא רק תפריטים אלא גם את שמות השירים ו/או המבצעים) 2.נפח- עדיף 2GIGA 3.איכות הקלטה טובה-לשימוש כטייפ מנהלים. 4.כפתורים גדולים ונוחים-כלומר לא נגני הדיסק און קי למיניהם. 5.סכום: עד 200 ש"ח אני יודע שזה הרבה דרישות ומחיר קטן אך אולי לאחד מהחברה המנוסים יש עצה או המלצה? תודה כל טוב _________________________ keep it unreal

tweeg

New member
אממ

במחיר הזה הקליפ הוא כמעט האפשרות היחידה *עיברית-לדעתי יש לו עיברית מסוימת אבל רבים מדווחים שלא(לדעתי זה בעיה בהגדות) בכל מקרה אין לו עיברית מלאה בשום פנים ואופן,ולא כדאי להסתמך על זה שתהיה לו *נפח 2 *אני מניח שהיא תהיה בסדר+,אבל בהחלט לא כמו טייפ מנהלים (אתם מוזמנים לסתור אותי בנקודה הזאת) *הנגן עצמו די קטן אז אני מניח שהכפתורים גם *מחיר 200 או שתעלה תקציב או שתתפשר עליו יש את הm3/6 ב300/400 שטיפה יותר מתאימים

noamisback

New member
OK

תודה רבה, אני אבדוק אתה יודע אולי מאיפה אני מוריד פלאג-אין או דרייבר עברית באתר של סאן דיסק במידה ואקנה של סנסה

tweeg

New member
תשובה

באתר של סאנדיסק יש download משם תוריד את הסאנסה updater וזה מין "מנהל הורדות" לעידכונים של הנגן שתהיה תוכנה חדשה הוא יודיע גרסאות קדומות בפורומים של סאנדיסק אני חוזר שוב,לא בטוח שיש לנגן עיברית כלשהי ולא בטוח שתהיה אי פעם

למעלה