חיפוש משקיע...

ohadvr

New member
חיפוש משקיע...

יש לי רעיון לייזום וביצוע של פרויקט נדל"ן קטן, המורכב מבניית יח"ד צמודות קרקע ושיווק מגרשים באיזור בעל ביקוש יציב. ה"מועד הקובע" הינו בעוד מס' חודשים, יזום הפרויקט וביצועו יהיו ע"י חברה קבלנית רשומה ובעלת סיווג ג-5 "בלתי מוגבל". נדרש משקיע רציני לצורך גיוס חלק מההון עצמי לטובת רכישת הקרקע ותשלום חלק מהוצאות הפיתוח. ההתקשרות עם המשקיע תעשה בדרך של עיסקת מימון (לא שותפות). עם השלמת ההון העצמי יחתם הסכם ליווי עם בנק מסחרי. ע"ס נסיונכם ובהתחשב בעובדה ששנות התשעים העליזות תמו להן, היכן ניתן (אם בכלל) למצוא מעין Buisness Angel שכזה? תודה מראש לעונים.

לא מבין היכן הרעיון

אתה מדבר על עסקאת נדל"ן רגילה בהרבה עסקאות נדל"ן יש משקיעים [מה שאתה מחפש] לא מבין היכן הבעיה ומה חדש

אתה יודע מה עלויות מימון כזה?

אם הפרויקט נראה טוב על הניר ... מדובר על 50% מהרווח

ohadvr

New member
יכול להיות

אבל שאתה תפרן הרווח נשחק. אם הייתי יזם שמגלגל עודפים מפרויקט שנסתיים זה עתה, מן הסתם לא הייתי מפרסם את ההודעה...

ohadvr

New member
מה קשה להבין?

למקרה שפספסת כאן זה פורום נדל"ן ולא הייטק. בנדל"ן אין חדש תחת השמש ו-4 הגורמים המרכיבים נדל"ן נשארו זהים כבר מאות שנים, קרקע, הון, עבודה ויזמות. מה בדיוק רצית שאחדש לך?? יש כאן אופצייה לפרויקט נדל"ן שאני מביא בו 3 מהגורמים, מן הסתם חסר לי ההון. בנוסף, אם אינך מבין איפה הבעיה לגייס ממשקיע מיליון או שתיים במזומן ועוד כמה מיליונים בערבויות, אוכל רק להסיק שאתה מכיר מאות כאלה ועל כן אם יש לך תשובה רצינית לשאלה ששאלתי, אשמח לשמוע.

אוהד

יש לי **רעיון** לייזום - הרעיון מתקשר אצלי לחידוש כלשהו יתכן וטעיתי ופשוט התכוונת לאין חדש תחת השמש
כפי שכתבתי לך בהרבה יזמויות נדל"ן יש גיוס הון וכפי שאני מבין מתגובת אבי גם הוא מצוי בענין כאן זה פורום נדל"ן ולא הייטק - ואתה צודק ולכן לא מדובר ב"מלאכים" אלא פשוט במשקיעים ואלו קימים עליך לגבש תוכנית שתהיה כדאית [וגם לחשוב על בטחונות] אם הפרויקט הוא באזור שיש לי מושג בו או חלק ממהמשקיעים מכירים - יתכן ואוכל לעזור ע"מ להגיע למשקיעים עליך לפנות אל המקושרים איתם: מתוכים, עו"ד בנקים וכד להבדיל מהיטק שם גיוס כסף הוא מכל מי שיש לו כסף בנדל"ן גיוס הכסף הוא בדרכלל ממביני ענין

למעלה