חיפוש משפחת פרנקל

משה לרר

New member
חיפוש משפחת פרנקל

האם משהו שמע או הכיר עו"ד יהודה פרנקל בתל-אביב ? אם כן האם משהו יודע על שמות צאצאיו וכיצד ניתן להגיע אליהם ? בתל-אביב התגורר יהודה פרנקל שעבד בסולל-בונה - כנראה שהיו לו רק בנות האם משהו הכיר אותו ויודע על צאצאיו למי נשאו ?

שרי סילבר

Active member
אני יודעת אודות משפחת פרנקל שהתגוררה בעבר בתל-אביב ונדדה בהמשך לירושלים. יכול להיות שזה קשור??? ברוך שובך, משה../images/Emo140.gif

א77

New member
בטח שמסוקרנים.

אבל בכל אופן, אני מודע למשפ' פרנקל הענפה שמוצאה מרומניה. כנראה הם קשורים באיזושהי דרך.

משה לרר

New member
הסתברות הפיזור

בכל משפחה עתיקה ניתן למצוא מליוני צאצאים הפזורים על-פני כל תבל - זה עניין של מתמטיקה פשוטה המיוחד בעיסוק שלנו בפורם הוא לחקור את השתלשלות משפחתנו ברציפות ישירה מחד ולגלות ולקשור את הענפים לרוחב שחיים אתנו מאידך

אני מכירה משפחת לרר ברחובות ובנס-צי

ובנס-ציונה. נדמה לי שממייסדי נס-ציונה. מוכר לך?

משה לרר

New member
משפחת לרר

קיימות מספר משפחות לרר שאינן קשורות זו בזו. משפחתי היא משפחת כהנים שמוצאה עד כמה שאני יודע היום - ראשית המאה ה-19 - מאיזור בוקובינה שהיה בשליטה אוסטרו-הונגרית. יתכן והמקור בגליציה או גרמניה זה כיום בחקירה - המאה ה-18. ראש משפחת לרר מנס ציונה הינו ראובן לרר שמוצאו מרוסיה, כמו כן משפחת לרר הותיקה בירושלים גם הם מרוסיה - כל אלו אינם כהנים. משפחת לרר נוספת שמוכרת בחוגי חב"ד הינם כהנים אך השם לרר אומץ על ידם רק במאה ה-20. תודה על העזרה, מי שיראה במקרה פרטים על משפחת לרר - כהנים מראדאוצי (ראדוויץ) והאיזור מתבקש לידעני.

eliyhu

New member
פרנקל

ישנה משפחת פרנקל בגדרה. חנה היתה מורה בתיכון כבר לפני 15 שנה אמי

משה לרר

New member
משפחות פרנקל

למעשה יש מליוני פרנקלים - מתמטיקה פשוטה - מאחר והמשפחה בת כ-500 שנה

למעלה